MAJA UDARILA "PO GASU", NE ZANIMA JE ALEKSANDRINA TRUDNOĆA: Usledila nikad žešća provokacija za Filipa Cara, ovo će ga RAZBESNETI!

Autor:

Zadruga

27.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nastavila je da provocira Filipa Cara, ne mari za trudnoću Aleksandre Nikolić.

MAJA UDARILA "PO GASU", NE ZANIMA JE ALEKSANDRINA TRUDNOĆA: Usledila nikad žešća provokacija za Filipa Cara, ovo će ga RAZBESNETI!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Maja Marinković danas je obelodanila sve poruke sa Filipom Carem, iz vremena dok je bio u vezi sa Aleksandrom Nikolić, gde se jasno vidi da je Filip želeo da se viđa sa njom i ljubomorisao zbog drugih momaka.

Između ostalog, Car je zamerio Maji što je objavljivala snimke Marka Janjuševića Janjuša, a Maja je sada ponovo dokazala da je kraljica provokacije, pa se na njenom Instagram profilu pojavio novi Janjušev video, u kom spominje nju i hvali je:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, M. M./ATAImages

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

 

- Maja Marinković je umela da se obuče sa stilom, ali stvarno - prokomentarisao je Janjuš.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

Očigledno Car ima pik na Janjuša, zbog svih zajedničkih devojaka, a jasno je da je Maja još jednom želela da isprovocira bivšeg, koji se i dalje "pere" od afere sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Samo kažem

27.09.2023 18:26

Car je jedan gospodin, veliki gospodin i zavodnik prostitutki! Alal mu kurac na tituli! I Vučiću na Željkovim dronovima, sila su sva trojica.l