DEJAN ZABRANIO DEVOJCI DA SLUŠA LUKASA: Najstrašnije IZVREĐAO folkera, pa progovorio o ULASKU u Elitu! Evo šta ona misli o tome!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je sa svojom devojkom Jovanom odgovarao na intrigantna pitanja publike, pa otkrio mnogo novih detalja!

DEJAN ZABRANIO DEVOJCI DA SLUŠA LUKASA: Najstrašnije IZVREĐAO folkera, pa progovorio o ULASKU u Elitu! Evo šta ona misli o tome!

Foto: Youtube.com/Dejan Dragojevic

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević objavio je novi video na svom kanalu i to sa svojom devojkom Jovanom Stojanović, sa kojom je odgovarao na pitanja publike. Kako je Dragojević otkrio, Jovana je došla na ovu ideju, iako ranije nije želela toliko da se eksponira. Dragojević je otkrio da mu je za 2 sata stiglo preko 600 pitanja, a u nastavku možete pročitati odgovore na neke od njih.

Republika

Foto: Youtube.com/Dejan Dragojevic

Dejan i Jovana

Deki, nije Jovana za tebe.

- Možda zato što nisam iz rijalitija, medijska ličnost. Nisu navikli na normalan profil ljudi, nego izopačen - rekla je Jovana.

- A zašto bi neko mislio da sam ja za Jovanu? Sedam godina rijalitija, tukao se čašom u glavu... I zašto bi neko mislio da sam ja za nju, a ona za mene ne - dodao je Dejan.

Jovana je otkrila da joj se kod Dejana najviše sviđa sve, a onda je izdvojila osmeh, lepotu, šake i glavu. Dejan je priznao da mu se kod Jovane sve sviđa generalno, a onda izdvojio njenu psihu i prirodni izgled, dobrotu i pamet.

Republika

Foto: Youtube.com/Dejan Dragojevic

Dejan i Jovana

Kad će svadba?

- Kad bude bila svadba, obavestićemo vas - rekla je Jovana.

- Ja nisam za to da se pravi svadba. Najboje ono familija, prvo i drugo koleno, treće ako baš mora i sa kim si dobar - dodao je on.

- Ni ja, ja to ne gotivim. Kad budemo pravili nešto, znaće svi realno - nadovezala se ona.

Šta misliš o Bukiliću iz Elite?

- Ne znam ko je to - priznao je Dejan.

Omiljena pesma? 

- Nindža ratnik - nasmejao se Dragojević.

- Ja volim Acu Lukasa - rekla je Jovana.

- Šta ga voliš? G*vnar, prozivao nas je. Ima dobre pesme, ali u našoj kući nema mesto za njega - dodao je Dejan.

Republika

Foto: Youtube.com/Dejan Dragojevic

Dejan i Jovana

Kad bi Dejan odlučio da ode u "Elitu" na par meseci, da li bi ga podržala?

- Nemam ništa protiv tog formata i rijalitija, ali mislim da je bio tamo i da mu više nije mesto tamo. Treba da se posveti drugim stvarima koje su bitne od rijalitija. Nisam neko ko ga vidi tamo. Ne znam šta bih rekla. Da ne shvate pogrešno, ne znam šta bih rekla. Nemam ništa protiv, ali... - rekla je Jovana.

- Tamo je svaka k*ravela spremna da te... - dodao je Dejan.

- Mislim da on ne bi ni ulazio - nadovezala se ona, a Dejan je namignuo, aludirajući na to da razmišlja o ulasku u "Elitu", pa dodao:

- Rijaliti mi je ušao u krv kao droga. Ne mogu da gledam rijaliti. Upalio sam par minuta, čuo kako kuma se svađa sa Crnogorcima, pominje odmah naglasak, krenem da pišem stori, pa obrišem. Mislim da kad bih se iznervirao, da bih udario. Mnogo njih se naviklo na novčanice od 10 dinara, da žive pod krovom Velikog šefa. Da nema rijalitija sutra, dosta njih ne bi znalo šta da radi, a ja ne želim da budem u toj grupi. Ja još nisam psihički sebi došao od rijalitija. Samo bih lupao, svađao se, urlao... Zamisli lud, ostavi me moja devojka... Nerviram se, zato i ne pratim. Kad čujem komentare na nacionalnoj i verskoj odnosi, kad neko laže... Ne mogu, ja se iznerviram. Čekam da se zakuva rijaliti kroz mesec, dva... - istakao je on.

Da li si razgovarao o islamu sa Jovanom, kako ona na to gleda?

- Ja sam znala od početka sve, sve mi je ispričao. Nemam ništa protiv druge vere, to se uči od rođenja, poštujem svačiju veru, kao i njegovu. To što on nije moje vere, nema nikakve veze, niti ga to menja kao čovek. Ne osuđujte ljude na osnovu vere. Pričali smo, znam sve - rekla je Jovana.

- Uputio sam je, morao sam da joj objasnim, svakakve bljuvotine znaju da pišu. Pregurala je najgore kad sam otišao u Saudijsku Arabiju - dodao je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading