ŠOK SNIMAK IZ "ELITE"! Sama sebi nanela POVREDE I MODRICE zbog Janjuša, javnost šokirana ovim kadrovima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.09.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović zgrozila javnost ovim potezom!

ŠOK SNIMAK IZ "ELITE"! Sama sebi nanela POVREDE I MODRICE zbog Janjuša, javnost šokirana ovim kadrovima! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Jovana Cvijanović uhvaćena je u toaletu kako sama sebi nanosi povrede, kako bi predstavila cimerima i publici da ju je povredio Marko Janjušević Janjuš

Podsetimo, Jovana i Janjuš su se posvađali u sobi za izolaciju, te ju je on izbacio napolje, a ona je odmah otrčala u kupatilo, gde je počela sama sebe da štipa, kako bi mogla da predstavi svima verovatno da ju je on povredio. 

 

 

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a korisnici i fanovi rijalitija su šokirana da je Jovana spremna na ovako niste poteze. Podsetimo, nakon ovoga, Jovana je otišla kod cimera i počela da se žali kako joj je Janjuš napravio modrice, o čemu detaljnije možete pročitati klikom OVDE

 

- "Devojka je cirkus, šta radi ovo?", "Ko je ova uopšte?", "Šta je mislila, da je produkcija neće otkriti?", "Bravo za Velikog šefa što je pokazao kakav je ova manipulator", "Kopija Maje Marinković" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading