NEVIĐENA DRAMA UŽIVO NA PINKU: Ša kao furija krenuo na Uroša, Stanić pobegao glavom bez obzira!

Autor:

Zadruga

22.09.2023

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenadu Aleksiću Ša otkazale kočnice u emisiji, ukućani sprečili totalnu katastrofu.

NEVIĐENA DRAMA UŽIVO NA PINKU: Ša kao furija krenuo na Uroša, Stanić pobegao glavom bez obzira!

Foto: instagram.com/z.h8_

Nenad Aleksić Ša u Elitu je ušao kako bi uspeo da povrati poverenje supruge Vanje, koga je spakovala stvari i napustila ga, a kako ne ide sve po njegovom planu, Ša je totalno izgubio kompas, pa krenuo da divlja po imanju, zahtevajući razgovor sa produkcijom.

Dok su ga ukućani smirivali i tešili, pokušavajući da ga urazume, situacija je postajala sve napetija, a Ša je krenuo da preti svojim cimerima.

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", Uroš Stanić se zamerio popularnom reperu, pa odreagovao coktanjem na njegovo ponašanje, a Aleksić je krenuo na njega, besan kao ris. Ukućani su momentalno skočili i zadržali Ša, kako ne bi došlo do fizičkog obračuna, ali je reper nastavio sa pretnjama:

- Nemoj da mi cokćeš, debilčino mala, cokći mami svojoj. Ja ti nisam kao ovi, ja ću te istresti... Je l' treba da se slomi na detetu?! Ovo ti nije rijaliti, klošaru mali - vikao je Ša.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading