EVO SA KIM JE ORGIJALA MILJANA: Osvanuli intimni snimci na Bebicinom profilu - svi u ŠOKU!

Autor:

Zadruga

21.09.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na profilu Nenada Macanovića Bebice pojavili su se intimni snimci Miljane Kulić!

EVO SA KIM JE ORGIJALA MILJANA: Osvanuli intimni snimci na Bebicinom profilu - svi u ŠOKU!

Foto: ATa Images

Tokom današnje svađe sa Miljanom Kulić, Nenad Macanović Bebica je pozvao svog admina da objavi njene privatne snimke, gde je ona navodno orgijala sa četvoricom momaka i poslala ih Bebici. Snimci su odmah osvanuli na Macanovićevom profilu, a na njima se može videti kako Miljana leži u nekom krevetu, a potom ustaje iz istog dok je u haljini koju je nosila u jednoj emisiji "Narod pita".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Bebica

Kako se dalje navodi na Macanovićem profilu, snimci su nastali u famoznom etno-selu, a pored Miljane, tu su navodno Janjuš i Miljanin bivši Lazar Čolić Zola. U nastavku ovog teksta možete pogledati slike koje su objavljenje na Bebicinim storijima.

Podsetimo, nakon današnje emisije Miljana je krenula da prati Bebicu i nije htela da ga ostavi na miru. U jednom trenutku mu je rekla da će zbog svojih navoda otići na sud, a potom i u zatvor, jer neće imati da plati kaznu. Miljana je potom otišla do garaže da traži razgovor sa produkcijom, kako bi je izveli zbog drugog suđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading