CAR PREVARIO ALEKSANDRU SA POLITIČARKOM: Evo ko je atraktivna plavuša, zbog koje je pukla Filipova veza!

Autor:

Zadruga

18.09.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car prevario je Aleksandru Nikolić sa atraktivnom plavušom, a sada otkrivamo o kome je reč.

CAR PREVARIO ALEKSANDRU SA POLITIČARKOM: Evo ko je atraktivna plavuša, zbog koje je pukla Filipova veza!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Na adresu naše redakcije stigle su skandalozne fotke Filipa Cara iz izlaska u Crikvenici. Naime, njegov prijatelj ga je usnimio u klubu tokom noćnog izlaska i to kako navodno vara Aleksandru Nikolić sa jednom starijom i nepoznatom devojkom.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car

 

Ubrzo je osvanula fotografija Cara u zagrljaju nepoznate plavuše, koja ga je držala za ruku, a ubrzo smo saznali da je reč o Emiliji Marković, koju je Filip odmah zapratio i ostvario komunikaciju.

Radi se o predsednici Kancelarije za mlade GO Palilula. Iako se Car i dalje nije oglašavao na ovu temu, Aleksandra je potvrdila raskid, a nije isključeno da je Filip već u novoj vezi sa političarkom.

 

Sa Emilijom je Car uhvaćen u klubu, tokom noćnog izlaska, a njihova zajednička fotografija ubrzo je osvanula na Instagramu. Aleksandra je saznala za Filipovu prevaru i odmah ga je otpratila sa pomenute društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading