PROCURIO DALILIN SNIMAK SA PINKA: Ovako se nova voditeljka priprema za Elitu!

Autor:

Zadruga

11.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević će biti voditeljka na RED televiziji, ali će povremeno odlaziti i na imanje u Šimanovcima.

PROCURIO DALILIN SNIMAK SA PINKA: Ovako se nova voditeljka priprema za Elitu!

Foto: REDTV Printscreen

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević nedavno je otkrila putem svog lajva na TikToku da će postati voditeljka na RED televiziji, ali i da će povremeno ulaziti u rijaliti program "Elitu".

- Otkud ja na Pinku? Ja sam potekla iz ove kuće i najveći pečat sam ostavila sa Pink televizijom i sa "Zadrugom", to je ostalo vezano za moje ime. Dobila sam posao, na RED televiziji ću da vodim emisiju koja je vezana za "Elitu", tri puta nedeljno, ali ima tu još pregovora. Ja radim sa željom da što više napredujem, daću sve od sebe da svaka emisija bude što više uspešna i gledana. Moraš od ljudi da izvučeš najbitnije. Ja sam oduvek želela da se bavim voditeljstvom i mislim da će to biti savršeno - govorila je Dalila nedavno u emisiji "Premijera".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dalila Dragojević

 

Bivša zadrugarka danas je zvanično startovala i snimila prvu emisiju, a kako je proteklo spremanje - podelila je na svom Instagram profilu.

Ona je objavila snimak iz studija, pa se pohvalila kako je probila led, a nije isključeno da ćemo je uskoro gledati i na velelepnom imanju u Šimanovcima, gde je nekada i sama bila, kao učesnik Zadruge.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Natasa

11.09.2023 23:10

Da li je moguce da je ovakva nepismena, neobrazovana osoba uopste dosla na bilo koju televiziju?? A, pa da, u Srbiji smo!