VODITELJI UŠETALI U ELITU: Posle ove noći se menja tok rijalitija, SLEDI HAOS!

Autor:

Zadruga

03.09.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se u Šimanovcima održava važno takmičenje!

VODITELJI UŠETALI U ELITU: Posle ove noći se menja tok rijalitija, SLEDI HAOS!

Foto: TV Pink/printscreen

Produkcija televizije Pink najavila je večeras posebno veče u rijalitija "Elita". Naime, biće orgaizovan izbor za "Miss i Mistera", a voditelji Ana Radulović i Darko Tanasijević će doći u Šimanovce i pridružiti se takmičarima, kako bi upotpunili program.

Takmičari su zadatak ozbiljno shvatili ovaj zadatak, pa su ispoštovali vreme koje im je dao Veliki šef da budu spremni. Elitna će večeras imati dva defilea, jedan u elegantnom izdanju, a drugi u kupaćim kostimima. 

Ova noć sigurno će izazvati haos među takmičarima, jer se uvek svi bore za nagradu, pa im proradi sujeta ako ne pobede i dođe do burne svađe. 

Podsećamo, danas popodne je stiglo pismo Velikog šefa koji je otkrio da će najbolji večeras dobiti ozbilne nagrade.

- Draga elito, večeras će u vašem gradu biti organizovan izbor za Mis i Mistera "Elite". Veliki šef i gledaoci žele da saznaju ko bi po vašem mišljem trebalo da ponese ove dve titule. Uskoro ćete dobiti spisak učesnika koji će se predstaviti u dva dela. Prvi će biti elitni izlazak, a drugi elitna žurka na plaži u kupaćim kostimima. Osim pobednika stručnog žirija, biće izabrani i pobednici društvenih mreža Instarama, Fejsbuka i TikToka. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitao prvonedeljni vođa, Lepi Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading