UČESNICA ELITE GREBE NA KAPIJU: Otkriven plan prvog bekstva iz Šimanovaca! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.09.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova takmičarka "Elite" od jutros ne prestaje da pravi haos po imanju.

Sinoć je na televiziji Pink počeo novi rijaliti "Elita", a na imanje u Šimanovcima uselilo se 56 takmičara. Jedna od njih bila je i Anastasia Okolišan, koja se po svemu sudeći nije najbolje uklopila. Ona je sa nekoliko svojih cimera sedela ispred pada "Prijatelji" i žalila im se da se nije uklopila u format i da misli da neće moći da izdrži, zbog čega na društvenim mrežama komentarišu da će ona prva napustiti novo rijaliti takmičenje. 

- Ne znam koliko ću moći da izdržim zaista. Da li si video ono? Ja sam čovek, zato ovde ne mogu da se uklopim - govorila je, a detaljnije pogledajte u video-snimku na vrhu teksta. 

Anastasije je jutros na imanju u Šimanovcima, imala dramatične scene su već počele da se odvijaju. Naime, takmičarka je jutro dočekala u suzama, a njoj su cimeri pokušavali da oraspolože.

Anastasiji je nedostajala porodica, a Boža Džons je pokušao da je oraspoloži, ali mu nije polazilo za rukom, te je imanjem samo odzvanjao njen plač. 

Podsećamo, Anastasija je učestvovala u muzičkom takmičenje "Zvezde Granda", a u rijaliti je ušla kao zauzeta devojka, koja čvrsto stoji pri tome da svog dečka neće izneveriti. Da li je razlog njenih velikih drama što joj nedostaje dečko ili se ipak samo nije uklopila u ovaj formati, ostaje da vidimo, ali je sigurno da se na samom početku istakla kao najdramatičnija takmičarka, koja od prvog jutra ima probleme i poteškoće da se snađe. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anastasia Okolišanin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading