PUKLA BRUKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ U POSLEDNJOJ EMISIJI "NAROD PITA!" Za sam kraj otkrivena kompletna istina o njenoj AFERI sa Zvezdanom!

Autor:

Zadruga

02.09.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević raskrinkao je Aleksandru Nikolić u sinoćnjoj emisiji "Narod pita".

PUKLA BRUKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ U POSLEDNJOJ EMISIJI "NAROD PITA!" Za sam kraj otkrivena kompletna istina o njenoj AFERI sa Zvezdanom!

Foto: ATA Images, TV Pink

U sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovali su Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević, koji su odgovarali na pitanja Ane Radulović, kao i gledalaca.

Najpre su komentarisali sam početak njihove veze, tokom Zadruge 5, a onda su se osvrnuli na njena javnu prevaru i raskid, koji se dogodio već u narednoj sezoni. 

Međutim, sve je iznenadilo Dejanovo priznanje da je posumnjao u Aleksandru još na samom početku, dok je flertovala sa Zvezdanom Slavnićem:

- Sumnjao sam od početka rijalitija. Počelo je sve sa Zvezdanom, još od druge nedelje i tu sam krenuo da razmišljam i selektujem neke stvari. Kada sam osetio šta će se desiti, preduzeo sam korake povoljne samo za mene - rekao je Dejan.

- Desilo se šta se desilo i to je to, nema nazad. Ušla sam zaljubljena u njega i on u mene. On može da tumači šta sam sve radila sa Zvezdanom, nisam možda bila fer i povredila ga, ali sada je sumanuto da razmišljam o tome - rekla je Aleksandra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Cile

02.09.2023 11:34

Lako je pročitati krpu iz bujanovca

Sale

02.09.2023 12:17

Ova devojka je toliko glupa, da me je sramota slusati je, a izgleda krajnje jeftino, vestacka kosa, vestacki zubi dva broja veci, vestacke grudi, a o moralu i njenoj proslosti da ne govorimo, sve u svemu tuga i jad.