ALEKSANDRA NAMAGARČILA CARA, NAKON OVOGA JE USLEDIO RASKID: Osvanuo šok dokaz o prevari, Nikolićeva se tajno viđala sa NJIM!

Autor:

Zadruga

06.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić raskrinkana, potvrđeno da je ipak Filipu radila iza leđa!

ALEKSANDRA NAMAGARČILA CARA, NAKON OVOGA JE USLEDIO RASKID: Osvanuo šok dokaz o prevari, Nikolićeva se tajno viđala sa NJIM!

Foto: ATAImages

Javnost bruji o iznenadnom raskidu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, naročito nakon njegovoj javnog oglašavanja, prilikom kog je izrazio sumnju da ga je Aleksandra varala.

- Onda odjednom ide instruktor auto-škole. A čovek ćelav, sav istetoviran, ona kao vozi, svira narodna muzika, vi vozite auto, Ana Spasojević iza, čujete se na Vocap, drugi dan ide vožnja, pa stanete da jedete, da nešto popijete... Ja sam bolesno ljubomoran, znam da ništa ne bi uradila, ali meni to smeta - rekao je Filip Car između ostalog.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Aleksandra Nikolić prevara

 

Sada su se tim povodom oglasile fan stranice, koje su iznele novu teoriju o Aleksandrinoj prevari, s obzirom da zadrugarka već uveliko ima položeno:

- Već drugi dan svi o raskidu, ajde raskid kao raskid. Šta meni nije jasno je: Zašto Aleks treba instruktor vožnje kada ona ima položeno i kada je nedavno vozila dok je Spasojevićka snimala - glasio je stori.

Republika

Foto: instagram.com/samo.realno6

Aleksandra Nikolić prevara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Osman

06.08.2023 21:40

Bujanovki kad ideja sine Instruktora voznje ce da smuva Neda Przulj vezu da prekine Car se za nju u Dramalju cuva Vozacki na kvarno polozila Problem joj je bocno parkiranje U centru je i stan iznajmila Instruktoru da pokaze znanje Nece s Carem vezu da prekida Jer za prekid dvoje treba kaze Na komade Caru srce kida I konstantno ko i uvek laze