CAR ZABRINUO FANOVE: Šok objava nakon Aleksandrinih PRETNJI, drama tek počinje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.08.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip se oglasio nakon Aleksandrinih pretnji da će izneti istinu o njihovom odnosu!

CAR ZABRINUO FANOVE: Šok objava nakon Aleksandrinih PRETNJI, drama tek počinje! (FOTO)

Foto: M.P./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Aleks i Car

Domaću javnost i publiku popularnog rijalitija "Zadruga" juče je iznenadila vest da su Aleksandra Nikolić i Filip Car naprasno raskinuli. Filip se rano jutros oglasio i zabrinuo svoje fanove objavom. Naime, on je na svom Instagram profilu okačio isečak iz emisije "Provodažija", sa naslovom "Kad me pitaju kako sam...".

- Kako si? - upitala je voditeljka učesnika na klipu koji je Car okačio.

- Šta da kažem, nemam sreće u životu... - odgovorio je učesnik emisije tužnim glasom.

Republika

Foto: Instagram.com

Careva objava

Podsetimo, Aleks i Car su se juče otpratili sa Instagrama, što je odmah sve navelo da pomisle da je došlo do novog raskida, što su kasnije i potvrdili. Sve ovo se dogodilo nakon Carevog rata na društvenim mrežama sa Dejanom Dragojevićem, Aleksandrinim bivšim dečkom.

I Aleks se sinoć oglasila na svom Instagram profilu, te otkrila nekoliko detalja o prekidu veridbe. Ona je najavila da trenutno nije u stanju da govori o raskidu zbog zdravstvenih problema, ali da će danas razvezati jezik i progovoriti o raskidu.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandrina objava

- Kao što vidite najbitniji su TikTok mečevi. Trenutno imam zdravstvenih problema i nisam u stanju da se oglasim, ali vidimo se sutra! Nažalost, napravio je sam ovaj cirkus, a ja da ćutim neću nikome - poručila je Aleksandra na Instagramu.

Aleks je očigledno potkačila Filipa, koji se ne skida sa TikTok-a, otkad je tamo napravio profil i počeo da drži "lajvove". Mnogi fanovi su mu zamerili što je ovo radio i tokom romantičnog putovanja koje su nedavno imali u Parizu. Šta će to Aleks ispričati, ostaje da ispratimo.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleks i Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dragana

06.08.2023 08:52

Sta ce ona ispricati? Samo kad se prevari rece istinu. A zna se da je neko vreme bila zaljubljena u Kristijana i njegove bajke. Znaci imala je dobrog instruktora pa laze li laze, a to ce je verovatno kvalifikovati i za Elitu.

Nensi

06.08.2023 13:45

Care Care koliko je sati.Dosta je bilo tvoje ljubomore,posesivnosti,tvojih mutnih porukica.Aleksandra resila si se loseg coveka.