CAR NAPOKON STIGAO U BEOGRAD: Preplašen zbog suočavanja sa Kristijanom, bežao po aerodromu i pokušavao da se sakrije! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.07.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra i Car uhvaćeni na aerodromu, Nikolićeva besna kao ris!

CAR NAPOKON STIGAO U BEOGRAD: Preplašen zbog suočavanja sa Kristijanom, bežao po aerodromu i pokušavao da se sakrije! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen, ATA Images

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić već neko vreme boravi kod svog dečka Filpa Cara u Crikvenici. Njih dvoje neretko na društvenoj mreži Instagram objavljivali kako kako provode zajedničke trenutke, a sada su odlučili da napuste ljubavno gnezdo.

Naime, kako su otkrili svojim pratiocima, verenici se rešili da otputuju, a Filip je na svom TikToku izjavio da odlaze u Pariz, međutim, čini se da je Car pokušavao da nasamari fanove.

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

 

Odmah nakon njihovih objava, na Instagramu je osvanula fotografija sa aerodroma i kako pišu na društvenim mrežama, Aleksandra i Filip su konačno doputovali za Beograd. I dalje nije jasno zašto su to pokušavali da sakriju od fanova i da li je Filip i dalje u strahu od Kristijana Golubovića, a šta zapravo stoji iza svega - ostaje nam samo da pretpostavimo.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Osman

25.07.2023 06:05

Kud da krene vidi Kristjana Pokusava Car da se sakrije Pa na Bujku vice celog dana Ko da nista desilo se nije