VODITELJKA ILI UČESNICA ZADRUGE 7? Ana Radulović priznala SVE pred "Elitu", otkrila zbog čega Milan Milošević ne dolazi na njen rođendan! (VIDEO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zadruga

21.07.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović otvorila dušu za Republiku na proslavi 31. rođendana

Popularna voditeljka Ana Radulović danas slavi 31. rođendan u jednom poznatom prestoničkom restoranu, a Republika se našla na licu mesta. Atraktivna voditeljka nam je priznala kako se oseća, pa otkrila pikanterije.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Radulović

- Godine mi nisu bitne, ali se trudim da iz godine u godinu budem sve srećnija. Odlučila sam da ove godine stoji upitnik. Kao da sam se vratila unazad. Da smem da slažem, stavila bih svećicu 22 - rekla je Ana.

Anu smo upitali da li postaje voditeljka "Zadruge 7".

- A učesnica? Odmah voditeljka... Sad je "Elita", tako da, šta god da bude, biće dobro. Ulazim sama, ne sa Mirčetom, da ne bude previše odjednom. Šalim se. Svaki napredak u poslu mi znači, trudim se da napredujem, videli ste i sami od početka do sad, nebo i zemlja, volela bih da napredujem - istakla je ona.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana i Mirče Radulović

- Na rođendan sam zvala ljude sa kojima se i privatno čujem, neće biti previše ljudi, biće odabrani. Nemam listu zabranjenih, nemam problem da kažem. Ja bih se obradovala i da dođe neko ko nije pozvan. Ako donesete kovertu, dobro ste došli. Pozvala sam Milana Miloševića, ali je na moru. Ja sam bila kod njega, družimo se privatno. Ja sam bila kod njega u gostima na rođendanu, šteta za mene što nije tu, ali on uživa - otkrila je ona.

O čemu je Ana još pričala, pogledajte u video-klipu na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading