OČAJNI SLAVNIĆ MOLIO ANĐELU ZA POMOĆ! Zvezdan u strahu od ŠKALJARACA, tajno se video sa Crnogorkom!

Autor:

Zadruga

18.07.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić ne zna gde udara nakon raskida sa Anđelom Đuričić, videli se tajno, on joj kukao da nema pas za šta da ga ujede.

OČAJNI SLAVNIĆ MOLIO ANĐELU ZA POMOĆ! Zvezdan u strahu od ŠKALJARACA, tajno se video sa Crnogorkom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Nakon što ga je ostavila Anđela Đuričić Zvezdan Slavnić je prepušten sam sebi i Tik-toku, koji mu je jedini izvor prihoda. Međutim, ni to mu nije dovoljno, pa je odlučio da je najbolje da vrati Crnogorku u svoj život.

Foto: instagram/slavnic.zvezdan

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić dok su bili u vezi

Naime, Zvezdan je shvatio da mu gledanost lajvova na društvenim mrežama opada i da još malo neće moći od toga da živi, a sve je tako nakon raskida s Anđelom. Kako je Crnogorka vrlo popularna na društvenim mrežama i kako ima veliku podršku, njihov zajednički Tik-tok, dok su bili u vezi, bio je vrlo popularan i gledan, što nije slučaj u poslednje vreme. Čim se oglasila da je stigla u Beograd, Slavnić je, zbog njene navodne veze s izvesnim muškarcem iz "škaljarskog klana", tražio da se tajno vide i porazgovaraju, otkriva dobro obavešten izvor blizak Slavniću.

- Nije mu bilo jednostavno tek tako da pokuša da je vrati, pa se krišom sastao s njom. Ona je odmah pristala, verovatno se nadajući da će izgladiti situaciju jer emocije s njene strane još nisu prestale. Međutim, on je odmah krenuo da kuka da pas nema za šta da ga ujede, da je nakon što je otišla sve otišlo u propast i da od silnih para koje su na početku zarađivali zajedno na Tik-tok nije ostalo ništa. Doslovno ju je molio da mu se vrati, očajan je kukao nad svojom sudbinom - rekao je dobro obavešten izvor, koji tvrdi da Đuričićeva nije reagovala onako kako je Slavnić zamišljao.

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Zvezdan Slavnić molio Anđelu Đuričić za pomoć

Naime, Zvezdan je mislio da će Anđela nakon svega što su prošli zajedno, računajući na njene emocije koje su i dalje jake, spustiti loptu i vratiti mu se, međutim, prevario se.

- Anđeli je na momenat bilo drago što ga vidi, ali kad je Slavnić počeo s pričom i kad je videla gde to vodi, promenila je boju. Kao da je imala toliko toga da mu kaže i da mu se možda baci u zagrljaj i kao da je to sve u jednom momentu palo u vodu, čim je čula njegova zapomaganja, te da mu od nje zapravo treba novac, a ne ona kao ona. Crnogorka se napravila luda, prozborila nekoliko reči i rekla da mora da ide jer ima ugovoren sastanak na TV, gde se i zaputila, ostavljajući Slavnića, ne osvrćući se - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading