ALEKSANDRA ŽELI DA UĆUTKA KRISTIJANA, HOĆE DA GA STRPA U ZATVOR: Plaši se DOKAZA koje poseduje, pa najavila da će ga UNIŠTITI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.07.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić najavila veliku tužbu za Kristijana Golubovića.

ALEKSANDRA ŽELI DA UĆUTKA KRISTIJANA, HOĆE DA GA STRPA U ZATVOR: Plaši se DOKAZA koje poseduje, pa najavila da će ga UNIŠTITI! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, ATAImages, Pixabay

Prošle noći Aleksandra Nikolić bila je gošča u emisiji ,,Narod pita", a tom prilikom otkrila je da će Kristijana Golubovića oterati na sud, te je najavila ozbiljnu tužbu protiv njega. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Narod pita

 

Ono što je Aleksandri zasmetalo, jeste to što je Kristijan prošli put došao ispred televizije Pink, kada je bio najavljen Filip Car kao gost, a Nikolićeva se uplašila da će se njoj nešto desiti zbog njihovog sukoba. 

Sada, kada su se smirile strasti, Aleksandra je odlučila da protiv Kristijana podnese prijavu i tužbu, ističući da će od njega tražiti dokaze. 

Foto: Instagram/printscreen

 

 

- Ja znam za neke dogovore, kada se okači neki klip gde sam ja, da postoje dogovori da se ne klikne kako ne bi bilo pregleda...Što se tiče Kristijana, ono što radi je jako ružno, ali ću se i sa njim pozabaviti na Sudu, pa nek iznese dokaze, a znam da ih nema - rekla je Aleks.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading