KONTROVERZNA RIJALITI UČESNICA PONOVO PRED KAMERAMA: Ulazi u Zadrugu 7 da svima pomrsi konce, nju nisu očekivali!

Autor:

Zadruga

02.07.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvalila se pregovorima sa produkcijom, pa najavila haos!

KONTROVERZNA RIJALITI UČESNICA PONOVO PRED KAMERAMA: Ulazi u Zadrugu 7 da svima pomrsi konce, nju nisu očekivali!

Foto: Ilustracija

Željko Mitrović je najavio da uskoro kreće sedma sezona rijaliti programa "Zadruga". Nagradni fond je nikad veći, čak 250.000 evra. Pobednik će kući otići bogatiji za 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto dobiti po 50.000 evra.

Ova sezona će se razlikovati i po tome što će program kasniti 240 sekundi, kako bi produkcija na vreme reagovala i prekinula program ukoliko dođe do nasilnih scena. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

 

 

Već uveliko teku pripreme za sedmu sezonu. Svako ima prilike da se prijavi na kasting, a samo najbolji će biti izabrani da se bore za glavnu nagradu. 

Potencijalni takmičari šalju svoju biografiju, fotografiju i video kako bi se predstavili članovima produkcije koji vrše selekciju. Oni koji su odabrani da prođu u naredni krug, dolaze na Pink televiziju na pregovore. 

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom se bivša učesnica "Parova", Snežana Jovičić pohvalila da se nalazi u zgradi Pinka. U opisu je napisala "Pink TV, rijaliti Elita". Na snimku nije bila sama, već joj je društvo pravio neki momak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Relja

02.07.2023 17:36

Pokrece covjek nemire u drzavi jer niko nece tolerisati kurvaluk zadruge

Ivan

02.07.2023 20:29

@Relja - Sneza je divna devojka,jedina iz tog rijalitia koja je bila pametna i kulturna.Nije ni cudno sto je pozvana jer jeste ona elita