ISTINA O SNIMKU ZVEZDANA I ANE OTKRIVENA: Ključni DOKAZ o njihovom dogovoru "SKLOPLJENE SU SVE KOCKICE"

Autor:

Zadruga

09.06.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković otkrila istinu o spornom snimku Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić!

ISTINA O SNIMKU ZVEZDANA I ANE OTKRIVENA: Ključni DOKAZ o njihovom dogovoru "SKLOPLJENE SU SVE KOCKICE"

Foto: ATAImages, Printscreen

Zorica Marković nakon izbacivanja, u Superfinalu Zadruge 6 osvojila je 13. mesto, a nakon studija otkrila je prve utiske pred našim kamerama. Naime, odmah na početku prokomentarisala je odnos sa Milenom Kačavendom, kao i Anom Ćurčić, a dotakla se i snimka na kojoj je Zvezdan Slavnić skinuo bubicu.

 

- Milena je sposobna žena, ja joj zaista, šta god da mi je zamerila, šta god da je, ja ne mogu da joj zamerim, ona ima pravo, jer se znaju 20 godina. Nama se čini da je sve savršeno, ali iz njenog ugla je sasvim drugačije, ja sam rekla da se ne ljutim, ali naravno da ćemo sesti i popićemo kafu - rekla je Zorica.

- Želela je smrt mojoj deci, iskulirala sam, izašla sam napolje, ona se radi reda izvinila, ja bih se ubila i ne bih živela, mislim to su reči preko kojih stvarno ne može da se pređe - dodala je Zorica.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Zorica Markovi

 

- Mi nikada nismo pričali o tome, on i ja smo u prolazu prokomentarisali jako kratko, nikada nismo seli, zaista me je čovek poštovao, ono što je uradio, nikada ne mogu podržati i to je moja stvar.

- Ja vrlo sklapam kockice, u tom momentu, kada je Ana rekla da se niko ne oglašava, ona mi je nešto prokomentarisala, ništa loše, ali ja sam shvatila da ona sumnja u nešto, što je ona mimo dogovora, jer Ana zna da li se priča istina, da neke stvari ne izmaknu kontroli, njima je zaista specifična situacija, tako da, ona je posumnjala, zbog toga je možda kuma mislila da sam ja uticala na to.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading