"PANTERI" NAJAVLJUJU REVANŠ? Igraćemo mnogo bolje kod kuće protiv Crvene zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

09.06.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv poraz nije obeshrabrio ekipu iz Železnika.

"PANTERI" NAJAVLJUJU REVANŠ? Igraćemo mnogo bolje kod kuće protiv Crvene zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ubedljivo su savladali FMP iz Železnika u prvom meču velikog finala Košarkaške lige Srbije - 94:70. Svoje utiske nakon meča u dvorani Aleksandar Nikolić izneli su trener "pantera" Nenad Stevanović i kapiten ekipe Čarls Dženkins.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić i Čarls Dženkins

 

- Meni je drago da smo u drugom poluvremenu uspeli da budemo u egalu i da pobedimo sa poenom u tom delu. Veliko iskustvo za naše mlade momke. To su momci 2003, 2004. i 2005. godište. Velika razlika u kvalitetu i iskustvu. Zvezda je igrala posle velike pauze, a mi previše utakmica u kratkom roku, pa se osetio umor. Pokušaćemo da se oporavimo kako bismo pružili što bolji otpor i u dužem intervalu - poručio je Stefanović.

Kapiten FMP Čarls Dženkins svestan je težine zadatka koji je od početka bio pred ekipom.

- Naši mladi igrači su odigrali dobro. Imali smo težak početak, jer smo igrali protiv jako dobrog tima i platili smo cenu toga. Ipak, naši mladi igrači takmičili su se protiv evroligaškog sastava - rekao je Dženkins, a zatim dodao:

- Igramo mnogo bolje kod kuće, gledaćemo snimak i videćemo gde i šta možemo da popravimo kako bismo bili konkurentniji u drugom susretu.

Finalna serija Košarkaše lige Srbije igra se na dve pobede, a naredni meč je na programu 11. juna u Železniku od 12 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
COVICI LOPUZE

09.06.2023 23:56

SRAM vas bilo