115.000 EVRA OD PENZIONERKI IZ DIJASPORE! Car i Aleks obezbeđenji za zajednički život, na poklon dobili i OVO!

Autor:

Zadruga

09.06.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car od fanova dobijaju pomoć za zajednički život.

115.000 EVRA OD PENZIONERKI IZ DIJASPORE! Car i Aleks obezbeđenji za zajednički život, na poklon dobili i OVO!

Foto: e stock/Caslav Vukojcic/ATA Images/pixabay

Ljubav Filipa Car i Aleksandre Nikolić dosegla je vrhunac pre nekoliko dana kada ju je Car zaprosio. Iako su ih mnogi osporavali, njih dvoje su odlučili da bez obzira na mišljenje porodice i javnosti stanu na ludi kamen.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić se verili

Kako bi im pomogli u zajedničkom životu, njihovi fanovi su odlučili da im pomognu te će im pokloniti 115.000 evra nakon superfinala, prenosi Informer.

- U penziji sam, živim u Nemačkoj i obožavam Aleks, ali i Filipa. Pratila sam ih dan i noć, plakala kad bi se posvađali. Navijala sam za njihovu ljubav! Nas nekoliko stalno "drži lajvove" i komentariše sve što se dešava, a u dogovoru sa ostalim fan-grupama slali smo im i poklone u "Zadrugu". Nedavno smo rešili da ih obradujemo za veridbu, pa smo sakupili 115.000 evra, koje ćemo im uručiti posle superfinala - kaže za pomenuti mediji jedna od ćena i dodaje:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Filip Car i Aleksandra Nikolić dobijaju novac od fanova

- Čim su se verili, poslali smo im avionske karte za Pariz i vaučere za smeštaj. Tamo će moći da se odmore od rijalitija. Razmišljali smo da ih iznenadimo stanom, ali smo čuli kad je Filip pričao da planira da renovira prizemlje u kući u Crikvenici, u delu u kom je imao lokal, kako bi tamo živeo sa Aleks. Tim novcem moći će to da sredi, a sigurna sam da će im ostati i za svadbu! Jedva čekamo da se venčaju i pokažu svima da je njihova ljubav prava!

Penzionerkama iz dijaspore je najveća želja da upoznaju Filipa i Aleksandru koje su mesecima podržavali.

- Obratićemo im se odmah posle "Zadruge"! Iako većina nas živi u inostranstvu, spremne smo da dođemo u Beograd i upoznamo ih. O tome stalno pričamo i sigurne smo da će nam se želja konačno ispuniti! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ceca

09.06.2023 16:38

Zaista mi nije jasno da se neko primi na zrijaliti toliko. Ućesnici rijalija su debelo plaćeni za učešće i oni tamo glume. Zašto ih onda pomagati finansiski? Pa nisu vam ni deca, ni rod. Zašto se gospođe iz dijaspore ne zapitaju koliko ima siromašne dece u Srbiji, koliko njih nema normalne uslove za život. Da li su te gospođe ušle u naše bolnice. Da vide te prljave zidove, iscepane posteljine.... Mogle ste pomoći nekoj deci, bolnici, crkvi, manastiru a ne zadrugarima. Od čega da se odmore u Parizu? Od svađa i lenčarenja 10 meseci. Da li je Aleks nešto radila, prala, kuvala..... Pritom u rijalitiju su sve devojke lakog morala, a vi želite da im pomognete. Pa imaju one pare. Kako su ugradile grudi? Zato molim vas dobro razmislite i ne zanosite se . Imaju oni i roditelje, pa neka im oni pomognu. A vi iz dijaspore, uložite te pare u nešto pametnije.