ALEKSANDRA NIKOLIĆ POBEDNICA ZADRUGE 6? Otkriven pakleni plan sa Dejanom, za finale Caru serviraju HLADNU OSVETU? (VIDEO/FOTO)

Autor:

Zadruga

08.06.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Aleksandra Nikolić među prvim imenima je na kladionicama za pobednika Zadruge 6, a razlog nije Filip Car!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ POBEDNICA ZADRUGE 6? Otkriven pakleni plan sa Dejanom, za finale Caru serviraju HLADNU OSVETU? (VIDEO/FOTO)

Foto: ST/N.MUTIĆ, E-stock

Najgledaniji rijaliti ,,Zadruga 6" se večeras završava, a uživo Superfinale iz minuta u minut možete pratiti na portal Republika.rs u kategoriji Zadruga. Nakon turbulentnih 10 meseci svakodnevnih suza, burnih odnosa, ljubavnih drami, emotivnih pomirenja, vreme je da se proglasi samo jedan pobednik. 

Foto: Republika.rs/Ilustracija

Superfinale Zadruge 6 uživo

 

Međutim, kako se kladionice menjaju iz sekunde u sekundu, mnogi smatraju da će starleta Aleksandra Nikolić odneti pobedu, što u prilog tome govore komentari na društvenim mrežama, da je zaslužila posle toliko sezona i teške priče da odnese pobedu. 

Između ostalog, po komentarima se mogu videti i oni koji imaju teorije zavere da su se Aleksandra i Dejan Dragojević dogovorili oko priče, kako bi ona odnela pobedu, budući da je on pobednik Zadruge 5. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car verio Aleksandru Nikolić

 

I sad se sigurno pitate kako? 

Kako se komentariše, u pitanju je samo OSVETA Dejana Dragojevića prema Filipu Caru

Foto: republika.rs, TV Pink, Instagram

Filip Car, Aleksandra Nikolić, Dalila Dragojević

 

Podsetimo, Dejan je ostao bez supruge Dalile Dragojević, jer ga je prevarila sa Filipom tokom Zadruge 5, a on je preko Aleksandre odlučio da se osveti. Međutim, u sve je uključena i bol Nikolićeve zbog svega kroz šta je prošla ranije sa Hrvatom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car verio Aleksandru Nikolić, Dejan Dragojević Zadruga

 

Jedan detalj koji je odao celu priču krije se u pismu koje je Dejan poslao za veridbu Aleks i Cara. Podsetimo, on u pismu nije spomenuo Aleksandru, dok se rečima samo obratio Caru. 

- Zete iz sezone pete, nek ti je sa srećom, by zet iz sezone šeste - glasila je poruka, za koju po komentarima na društvenim mrežama, mnogi smatraju da je bila opomena za osvetu. 

Podsetimo, za Republiku govorila je i numerološkinja Ivka, koja je otkrila da postoje šanse da se Aleksandra i Dejan pomire nakon Zadruge. 

Međutim, poznato je da pobednika Zadruge biraju samo gledaoci i to putem SMS glasova, a na koji način možete glasati pogledajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

08.06.2023 18:22

Javna da bude glavna? Propast sveta.