POTRESAN PRVI SUSRET ANĐELE SA BRATOM! Paparaco fotke sa aerodroma, Crnogorka mu pala na grudi! (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zadruga

07.06.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivne scene u Crnog Gori!

POTRESAN PRVI SUSRET ANĐELE SA BRATOM! Paparaco fotke sa aerodroma, Crnogorka mu pala na grudi! (GALERIJA)

Foto: printscreen/Hype TV

Diskvalifikovana učesnica šeste sezone "Zadruge", Anđela Đuričićspakovala je kofere i napustila Beograd i svog izabranika Zvezdana Slavnića, kako bi posetla svoje roditelje i rodni kraj u Crnoj Gori, a na aerodromu dočekao ju je rođeni brat.

Naime, kako je otkrila mlada Crnogorka, njeni roditelji nisu znali da se vraća kući, već je sa bratom skovala plan kako bi ih iznenadila. Čim je sletela na aerodrom u Tivtu, poletela je bratu u zagrljaj, izljubili su se i njegovim kolima odmah krenuli ka Đenovićima.

- Najbitnije mi je da sam došla da ih vidim. Njima neće biti dobro kad me budu videli. Biće u svakom slučaju emotivno, kakve će sve emocije biti, ne znam - otkrila je Anđela kad je sletela u Crnu Goru za domaće medije.

Republika

Foto: printscreen/Hype TV

Anđela Đuričić sa bratom

Podsetimo, kako smo ranije pisali, njenog rođenog brata, za razliku od majke i oca, nije mnogo pogađalo to što je Anđela radila po rijalitiju, niti što je u vezi sa dosta starijim Zvezdanom Slavnićem. On je sasvim normalno živeo, provodio se, izlazio po klubovima i kafićima, nije se krio od komšija niti prijateljma, kao njegovi roditelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goxi

07.06.2023 16:35

Gutalice pobegla si od revanša sa Majom, e nećeš ti više smeti u Beograd. Ravaku MNE ima extradicija pa ćeš morati na sud , pošto imaš podosta krivičnih i prekršajnih prijava. Vidi ti nju al se ukakala jer se kraj rijalitija približava...