DECA ANE ĆURČIĆ ŠOKIRANA NJENOM ODLUKOM: Zvezdana je stavila ispred njih!

Autor:

Zadruga

03.06.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić izazvala je muk u Beloj kući novim šok priznanjem!

DECA ANE ĆURČIĆ ŠOKIRANA NJENOM ODLUKOM: Zvezdana je stavila ispred njih!

Foto: YouTube//Printscreen

Veliki šef poslao je zadrugarima pismo, kojim ih je obavestio da će danas oni birati pobednika Zadruge 6. 

Redom su glasali i komentarisali, a Ana Ćurčić imala je duži monolog, kojim je iz sebe izbacila sav svoj gnev, a svima je zaparalo uši jedno priznanje.

Naime, Ana je otkrila koliko su njena deca bila protiv njenog suočavanja sa Zvezdanom, ali da je ona išla i protiv njih. Zadrugari su bili šokirani uvredama na njihov račun od strane Ćurčićeve, ali se Zvezdanova bivša nije zaustavljala:

- Nisam se pripremala za ovo, ja u spoljnom svetu ne umem da se nosim sa licemerima. To nije moje okruženje, nego moja deca, bio Zvezdan, moj posao i porodica. Ja jesam majka dvoje dece, ali ona nisu želela da se ja pojavim ovde. Sebe smatram itekako jakom i borbenom ženom zbog svega što sam proživela. Naučila sam da ne treba da dajem nekome sebe ko to ne zaslužuje. Imam još puno toga da kažem. Volela bih naravno da pobedi ova žena, da nje nije bilo ja ne znam gde bih bila - rekla je Ana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

03.06.2023 22:51

Da li ova zena ima bar malo obraza ??? Pa je li moguce da misli da je narod lud pa da vjeruje usima a ne ocima, pa uporno ponavlja ono sto je susta suprotnost onome sto radi!!