ANĐELA SE SVA ISKRIVILA, TELO JOJ POTPUNO IZDEFORMISANO: Zvezdan je uhvatio, njoj pala glava pozadi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.05.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokannto izdanje učesnice Zadruge!

ANĐELA SE SVA ISKRIVILA, TELO JOJ POTPUNO IZDEFORMISANO: Zvezdan je uhvatio, njoj pala glava pozadi! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pozadina kontroverzne učesnice šeste sezone "Zadruge", Anđele Đuričić, često je jedna od glavnih tema mnogobrojnih fanova rijalitija. Dok su neki mišljenja da mlada Crnogorka ima savršeno oblikovanu zadnjicu, puno je i onih koji ističu da Đuričićeva koristi "kineske" umetke i specijalna pomagala kako bi dodatno istakla obline.

Po društvenim mrežama neretko se nađu video klipovi i fotografije na ovu temu, međutim, sada se na Instagramu pojavio snimak na kojem se vidi kako se Anđela namerno iskrivila, odnosno narodski rečeno, "naguzila", dok ju je partner Zvezdan Slavnić držao za struk.

I dok se ozloglašena Crnogorka samo smeškala, u jednom trenutku je čak zabacila i glavu unazad, potpuno iskrivivši kičmu, te su mnogi imali razna mišljenja na ovaj njen potez.

"Iskrivila se kao upitnik", "Du*pe u dnevnoj, a glava u spavaćoj sobi", "Zovite kiropraktičara", "Kako će nju boleti kičma za koju godinu", "Da li je ovo realno, žena kao kobila neka", samo su neki od komentara ispod šokantne objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading