ŽELI DA NAUDI SEBI ZBOG ZVEZDANA?! Anđela pobegla iz emisije, pa krenula po tablete, zadrugari je pronašli u ovakvom stanju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.04.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića uspeo da dozove Anđelu sebi i ubedi je da nastavi borbu za sebe i porodicu!

ŽELI DA NAUDI SEBI ZBOG ZVEZDANA?! Anđela pobegla iz emisije, pa krenula po tablete, zadrugari je pronašli u ovakvom stanju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Zvezdan Slavnić priznao da i dalje voli Anđelu Đuričić, ona je napustila Belu kuću i otišla u ekonomsko dvorište, pa plakala na sav glas i tražila lekove, a Lepi Mića je pokušao da je "vrati u život", kako bi se emisija nastavila:

- Ne mogu da verujem šta mi je uradio, treba mi jedan lek da zaspim, pošaljite mi lek. Zbog njega plačem. Molim te, ostavi me samu - plakala je Anđela.

- Hajde, poslušaj me jednom u životu, hajde - pokušao je Mića da je dozove.

On je uspeo da je ubedi da ustane i vrati se u Belu kuću, a kako je ljubavnica jedva hodala, trudio se da joj bude oslonac.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Sa

21.04.2023 18:53

Roditelji gde ste? Izvedite je iz rijalitija. Bit će još gore jer ona ne prihvata svoje greške i ne želi da shvati kakve je uvrede izgovorila Ani. Njoj je i sad Ana kriva a ne Zvezdan i Maja . I, poe hitno maknite Miću od mje, Mića je mnogo doprineo svojom podrškom ove nakaradne ljubavi. Mića, doktor za ljubav, više je izvređao Anu nego ostali zadrugari podržavajući Anđelu i zataškavajući njene histerične ispade.