ANĐELA VEĆ BACILA OKO NA DRUGOG! Izvisila kod Zvezdana, ne može kući u Đenoviće, pa pustila pipke ka ETNO-SELU! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

20.04.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić već rešila šta će da radi "na kraju balade".

ANĐELA VEĆ BACILA OKO NA DRUGOG! Izvisila kod Zvezdana, ne može kući u Đenoviće, pa pustila pipke ka ETNO-SELU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je usledio buran raskid zbog prevare Zvezdana Slavnića, i to sa Majom Marinković, koja već neko vreme "gazi" Crnogorku, Anđela Đuričić shvatila je da treba da okrene novi list i da bi joj možda najbolje bilo da završi sa, ni manje ni više, Lazarom Čolićem Zolom.

- Na kraju balade, Zolander i ja završimo zajedno i budemo tu nas četvoro - rekla je Anđela kroz smeh Aleksandri Nikolić.

Inače, nakon što su je se roditelji odrekli, jedina nada Anđele Đuričić bila je veza sa Zvezdanom Slavnićem i nastavak zajedničkog života u Beogradu, ipak, planove joj je porušila Maja Marinković kad je sa njim jutros imala vrelu akciju.

Međutim, izgleda da je frizerka iz Đenovića sebi pronašla utočište, pa je počela blisko da se druži sa ekipom koja neretko boravi u etno-selu, a mnogi su pomislili da se navikava na njih i priprema za zajednički boravak tokom leta.

 

 

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading