JOŠ JEDNA U NIZU GADOSTI ANĐELE ĐURIČIĆ: Ljubavnica ima NOVI FETIŠ! Zgrozićete se kada ćujete šta obožava kod Zvezdana! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.04.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentni odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića iz dana u dan privlači pažnju javnosti. Ona je, pored svakodnevnih poniženja, ljubila i Zvezdanova stopala, a sada je izjavom ostavila sve bez teksta.

JOŠ JEDNA U NIZU GADOSTI ANĐELE ĐURIČIĆ: Ljubavnica ima NOVI FETIŠ! Zgrozićete se kada ćujete šta obožava kod Zvezdana! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Naime, Zvezdan i Anđela su sedeli na kauču i tom prilikom su razgovarali o tome šta će da rade, te je Đuričićeva počela priču o njegovim stopalima.

- Šta ćemo prasice? - pitao je Zvezdan.

- Da se kupamo...Skini se, ja idem da se okupam tu i čekaj me u krevetu. Najmanji problem, sutra ćeš da se okupaš, čist si kao sunce. Moj ljubić uvek miriše na čisto. Jeste da je trčao sobom i da je napravio moja lepa stopalca skroz crna, prvi put sam videla da su uprljana, ali mi se sviđaju svakako - rekla je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela otkrila Zvezdanu novi fetiš

Ovo nije normalno", "Ovoliko nisko nijedna do sad nije pala, a svi znamo šta su radile Dalila, Tara, Maja, Luna u prvoj sezoni", "Nema kraja njenoj bolesti", samo su neki od komentara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Podsetimo, Zvezdan Slavnić iskoristio je prvi april, kao dan kada se zbijaju šale, te je izrekao kako je dogovor između Ane Ćurčić i njega, te je Anđela Đuričić izletela i počela da divlja po imanju.

Anđela je razbijala prozore po imanju, a srča je letela na sve strane.

- Kakav aprilili, on se igra sa mojim životom - plakala je Anđela.

- Smiri se - vikao je Mića.

- Hoćeš li mi objasniti zašto ovo radi?! Ne mogu da shvatim kao šalu njegovu priču za dogovor - divljala je Anđela.

- Je**te zaje**ncija malo - rekao je Zola.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Relja

01.04.2023 17:16

Operite se,sirite zarazu