TERAO JE MILJANU DA SE DROGIRA, HITNA JE DOLAZILA! Marija RASKRINKALA Cara i Zolu, procurio TAJNI razgovor: U svakoj emisiji je na belom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.03.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić razotkrila Zolu i Cara.

TERAO JE MILJANU DA SE DROGIRA, HITNA JE DOLAZILA! Marija RASKRINKALA Cara i Zolu, procurio TAJNI razgovor: U svakoj emisiji je na belom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić pričala je u apartmanu kako su Filip Car i Lazar Čolić Zola koristili narkotike u spoljnom svetu, kao i da je Zola nudio Miljani Kulić drogu. Taj snimak je sada procurio u javnost i širi se brzinom svetlosti.

- Hoće da ostavi drogu? Nijednu emisiju "Narod pita" nije došao da nije belo uzimao, da bi mogao da se dere u emisiji. Napolju uzima i kupuje svaki dan, i on i Car, narkomani. Miljani davao da je navuče, 210 sa 110 imala pritisak u Nišu kada su bili u stanu. Dao joj belo, a ona lekove pije. Siniša hteo da ga ubije na mestu, samo ga čeka da dođe u Niš. Došla Hitna pomoć, krv joj na nos išla. I ja da podržavam njih? Ne želim ga nijednoj, kamoli mom detetu - ispričala je uznemirena Marija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading