ON JE MILJANIN ROB! Nakon pomirenja se oglasili Zolini iz Dervetne: ŽALOSNO JE!

Autor:

Zadruga

26.03.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zolin prijatelj Ivica se oglasio nakon pomirenja Čolića i Miljane.

ON JE MILJANIN ROB! Nakon pomirenja se oglasili Zolini iz Dervetne: ŽALOSNO JE!

Foto: printscreen/RTVPink

O odnosu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole javnost bruji poslednjih dana, pre svega zbog sukoba koje su imali, Miljaninih nasrtaja na njega, obezbeđenja koje je moralo da interveniše svaki put, a onda preokret i pomirenje kom se niko nije nadao.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić vrela akcija

Tim povodom se oglasio i Zolim prijatelj Ivica.

- Zola je postao Miljanin rob ili progon do kraja Zadruge ili mir. Zola je izabrao mir, jer mislim da ne bi psihčki i fizički što se dešava, izdržao. Ne mislim da Zola ne voli Miljanu, ali joj ne može preći preko Bebice, što nije bila prva Miljanina prevara. Kad je počeo da se druži sa Anitom, tad sam video da je definitivno odustao od Miljane, samo nije znao da sledi pakao po ko zna koji put sa Miljanine strane, još s velikom dozom straha od štikle iz "Zadruge 5", ovo što se dešavalo proteklih dana. Ne ponovilo se, a to ga je dotuklo, pa je prihvatio mir da bi sakrio svoj strah, na sramotu koju mu je Miljana napravila. Na pitanjima novinara je se*s sa Anitom nazvao osvetom Miljani i Aniti da bi sad sve što se događa prekrio sa tim da je on tako hteo, a ne podlegao strahu od Miljane. Jedina je istina da sad kupuje mir, a to je žalosno u ovom veku biti nečiji rob, a on to za sad jeste - rekao je Ivica za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading