PAKLENI DANI ZA BIVŠEG DEČKA ANĐELE ĐURIČIĆ: Trpi nasilje zbog ljubavnice, otkrivamo sve o TRUDNOĆI sa Slavnićnem!

Autor:

Zadruga

24.03.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiku se oglasila Anđelina drugarica!

PAKLENI DANI ZA BIVŠEG DEČKA ANĐELE ĐURIČIĆ: Trpi nasilje zbog ljubavnice, otkrivamo sve o TRUDNOĆI sa Slavnićnem!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

Ljubavnica Anđela Đuričić u Zadruzi 6 se proslavila aferom sa Zvezdanom Slavnićem. Iako se dosta spekulisalo o njenom bivšem dečku, Republika je došla do otkrića kako se on sada oseća. 

Naime, za Republiku govori Anđelina drugarica, koja nam je ispričala da se zadrugarkin bivši suočio sa teškim periodom. Kako ističe, zbog njenog postupka trpi cela porodica, ali i on sam, jer uglavnom ljudi znaju da su bili zajedno, pa mu se sada podsmevaju sa kakvom devojkom je bio u vezi. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

- Ja nisam u kontaktu često sa njim, povremeno se čujemo ono nekih sitnica, ja sam njega i upoznala preko Anđele, nemamo mi nešto previše blizak odnos. Nego, eto, nekad prokomentarišemo to šta se dešava. On mi je rekao da se ne oseća najbolje, bukvalno se oseća silovano od strane okruženja, jer ga svi smaraju za nju. U smislu, svi su mislili da je svetica, a ispostavilo se da je ovo što jeste - započinje Anđelina drugarica za Republiku i dodaje:

- Njega drugovi stalno sprdaju, dečko trpi torturu zbog nje, Ja znam kakva je njihova veza bila, ona se nije tako ponašala, uvek je bila koketuša i flertuša, ali nije bila ovako oronula, nije se ovako ponašala. Baš smo komentarisali da je to sve ponela od kuće, što je šok, jer njeni roditelji nisu poznati po skandalima, ali ko zna šta se dešava iza tih vrata. 

Foto: instagram.com, zadrugaofficial

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

Za kraj nam je Anđelina drugarica otkrila i da je zadrugarka pre ulaska u rijaliti pričala kako oseća materinski instikt:

- Ja sam sigurna da će ona ostati trudna sa Zvezdanom, videla sam da su se posvađali, ali kažem vam, živi bili pa videli, Anđela će u Zadruzi nositi njegovo dete. Ona je i pričala o tome da je spremna da bude majka. Sigurna sam da će biti brižna majka, jer ona je oduvek volela malu decu i deca su uvek bila dobra sa njom, nekako je imala tu energiju detetu u duši. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading