MARKO I KOD KUĆE MLATI DIVNU SVAKI DAN! Komšija tvrdi: Zvali smo nekoliko puta POLICIJU jer smo se bojali da će je UBITI!

Autor:

Zadruga

18.03.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je komšija otkrio, Marko i u porodičnom domu svakodnevno fizički zlostavlja Divnu.

MARKO I KOD KUĆE MLATI DIVNU SVAKI DAN! Komšija tvrdi: Zvali smo nekoliko puta POLICIJU jer smo se bojali da će je UBITI!

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Marko i Divna DNK

Marko Kocić i Divna Milanović stekli su simpatije mnogih odmah po pojavljivanju u emisiji "DNK", po kojoj je par i dobio nadimke, a ubrzo nakon toga, postali su učesnici "Zadruge", najgledanijeg rijalitija na našim prostorima. Ipak, da nije sve tako bajno u njihovom odnosu imali smo prilike da vidimo nedavno kada je Marko svirepo udario Divnu po glavi i zgrozio javnost.

Naime, Marko je svoju suprugu udario u glavu pošto nije htela da ima intimne odnose sa njim, jer je imala menstrualni ciklus. Međutim, njihove komšije sada otkrivaju da su takve scene uobičajne u njihovoj kući, a da je u nekoliko navrata reagovala i policija.

 

 

- On nju mlati svaki dan. Malo-malo, pa čujemo ciku i viku. Nekoliko puta smo zvali policiju, ali mu ona brzo oprosti. Žali se: "Marko me bije", ali je on brzo obrlati, pa mu ona oprosti i pređe preko svega. Bolesno zvuči sad ovo što ću da kažem, ali mi smo oguglali na to. Za njegovo ponašanje znaju svi u selu, zna i policija, ali su svi prihvatili da oni tako žive. Divna neće da ga prijavi iako preti da će da ode od njega, a to nikad ne uradi. I da se Centar za socijalni rad uključi i celu priču, ona će ga braniti. Pa što onda mi da se mešamo - kaže za Svet njihov komšija.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Marko i Divna DNK

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading