ISPLIVALA ŠOK TAJNA TAKIJA MARINKOVIĆA! Majin tata ORGIJAO sa bivšim zadrugarom po Novom Sadu, imali ČETVORKU!

Autor:

Zadruga

14.03.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena tajna Takija Marinkovića, devojke mu haos prave.

ISPLIVALA ŠOK TAJNA TAKIJA MARINKOVIĆA! Majin tata ORGIJAO sa bivšim zadrugarom po Novom Sadu, imali ČETVORKU!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nakon izlaska iz "Zadruge 6" pevač Boža Džons živi punim gasom. Osim što redovno nastupa po klubovima, Boža je počeo intenzivno da se druži s ocem njegove bivše cimerke Maje Marinković Radomirom Marinkovićem Takijem, s kojim se toliko zbližio da su nedavno imali i prvo zajedničko intimno druženje. Naime, koliko su, prema Božinim rečima, Taki i on postali neodoljivi devojkama gde god se pojave, govori i situacija koja im se desila nedavno u Novom Sadu, a to je da su imali, ni manje ni više, nego grupni seks.

- Jednom smo izašli u Novi Sad, prolazimo ulicom Laze Telečkog i u tom momentu istrčava devojka iz nekog lokala, hvata Takija za ruku i ljubi ga u usta, ja ubeđen da se poznaju odnekud, pružam ruku, upoznajem se i shvatim da se oni, zapravo, vide prvi put. Dogovaramo se da se nađemo posle i stvarno nas devojka odvede u stan, a upoznala nas je to veče. Naravno, tu je bilo svega, da sad ne detaljišem, nije ni lepo, došla je i njena drugarica, svi smo tu bili zajedno. Osvanuli smo u tom stanu, ostali smo do 11 ujutro i dogovarali smo se za viđanje to veče, ali Taki nije mogao - ispričao je Boža za Rijaliti, pa se osvrnuo na prirodu njihovog druženja.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Taki Marinković zavodi devojke

- Maja me zamolila da se obratim Takiju po napuštanju rijalitija i da mu prenesem da joj pošalje neke posteljine i medvediće. Našli smo se i tako je počelo naše intenzivno druženje. Zgotivili smo se, kad god sam ja u Beogradu idemo na ručkove i večere i obavezan noćni provod. Mogu slobodno da kažem da smo kraljevi noćnih izlazaka. S Takijem sam stvarno upoznao jedan totalno drugačiji svet, s njim i oko njega je uvek neki haos, a u kombinaciji sa mnom smo strah i trepet za ženski rod. Interesantno je da uvek Takija startuju mlade devojke, moje vršnjakinje i mlađe od mene, a starije koke, njegova generacija, naskaču na mene. Za Takijem su lude devojke, one njega hoće da rastrgnu, svaka vuče na svoju stranu, da čovek ne poveruje - iskren je bio Džons.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Boža Džons

Taki: Koliko Maja voli Cara, toliko ga ja mrzim

Kako se odnos između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara pogoršao, Maja Marinković se našla Hrvatu pri ruci, nakon čega su vrelom akcijom ozvaničili pomirenje. Majin otac se najviše plašio ovog razvoja situacije, pa za Rijaliti nije krio razočarenje zbog ćerkinog postupka

- Vidiš da ga voli, koliko ja njega mrzim, toliko ga ona voli! Do pre dva dana je bila normalna, sada ne znam ko je ona. Do juče je bio njen fan, a sada je s njim u vezi. Ja više ne znam ni šta je ovo. Video sam da ga je prijavila Slovenka, Nikolićkina majka, i ja sam podneo prijavu! Ja sam ga tužio u svoje ime. Bio u policiji! Ja patim ovde i nemoćan sam - iskren je bio Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dušan

14.03.2023 15:47

Znači Maja je sve naučila od oca.