AKO JE TO NJEGOVA IGRA, NEKA MU IDE NA DUŠU! ONA IMA SAMO 19 GODINA: Oglasila se majka Milice Veselinovć nakon ćerkine VRELE AKCIJE s Bilalom!

Autor:

Zadruga

11.03.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Bilal Brajlović u više navrata Milici Veselinović i Ani Spasojević, koje se bore za njegovu naklonost, stavio do znanja da ni sa jednom neće biti u ozbiljnoj vezi, te da mogu jedino u isto vreme da budu sa njim, Veselinovićeva mu se ipak prepustila i sa njim rano jutros završila ispod prekrivača.

AKO JE TO NJEGOVA IGRA, NEKA MU IDE NA DUŠU! ONA IMA SAMO 19 GODINA: Oglasila se majka Milice Veselinovć nakon ćerkine VRELE AKCIJE s Bilalom!

Foto: RED TV

Zbog poze koju su zauzeli u njenom krevetu, ali i njihovih strastvenih pokreta, mnogi su ubeđeni da su Milica Veselinović i Bilal imali vrelu akciju.

U prilog tome govori i činjenica da se Milica večeras savetovala sa Mikicom Bojanićem na koji način da odgovori na škakljiva pitanja koja predoseća da će joj stići zbog akcije sa Bilalom, a Pink.rs je pozvao njenu majku Anu, kojoj je bilo neprijatno da komentariše ono što joj ćerka radi u "Zadruzi".

- Ne znam šta da vam kažem. To je njen izbor. Neću da komentarišem niti da pričam o tome. Ako je to njegova igra, neka ide na njegovu dušu - kaže Ana, koja tvrdi da njena ćerka nije imala seks.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bilal i Milica u vreloj akciji

Kaže, sve prati "na grupama i strimovima".

Mislim da nisu, znam da nisu... Znam. A i da jeste, ona ima 19 godina. Ne podržavam, majka sam, ali opet ona ima 19 godina - našla je opravdanje Miličina majka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marina

11.03.2023 23:15

Pa deca se vaspitavaju,skoluju a ne pustaju sa 17 god u rijaliti.Posle drugi treba da vode racuna o njihovim godinama.