MILANU MILOŠEVIĆU I NJEGOVOJ MAJCI PRETE UBISTVOM! Voditelj u strahu za sopstveni život, ovo ledi krv u žilama: Pisaću vam smrtovnice kao celoj familiji Marjanović! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.03.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević zabrinut za svoju bezbednost.

MILANU MILOŠEVIĆU I NJEGOVOJ MAJCI PRETE UBISTVOM! Voditelj u strahu za sopstveni život, ovo ledi krv u žilama: Pisaću vam smrtovnice kao celoj familiji Marjanović! (FOTO)

Foto: Republika

Voditelj Milan Milošević i njegova majka ne prestaju da dobijaju pretnje smrću, a Milan ne krije da je zabrinut za svoju i njenu bezbednost. On je podelio poruke koje dobija, a kako kaže sve će predati državnim organima.

- Je l' ti hoćeš da umreš, keru? Je li kuče p*dersko , hoćeš majka da ti umre hoćeš?! Aj nek napišu još neku laž i pišem vam smrtovnice kao celoj familiji Marjanović, znaš ti p*deru, majku ti j*bem onu k*rvu! - pisalo je u poruci koju je dobio.

Republika

Foto: instagram.com/milanmilosevic_official

Milan Milošević dobija pretnje smrću

- Šokiran sam da i dalje nakon što sam zauvek otišao iz "Zadruge" i dalje postoje ljudi koji žele smrt meni i mojoj majci! Ne razumem sto ali svakako će dotična ili dotični morati ovo da objasne u policiji! Dosta mi je svega! Šest godina preživljavam pravi linč i pakao na društvenim mrežama - izjavio je Milan za Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bolest….

11.03.2023 07:13

....da mi neko prica koliko smo bolesna nacija ne bih poverovala .Sve te bolesnike bi policija trebalo da procesuira !!!