ZVEZDAN IZBACIO ANU GOLU NA ULICU, MONSTRUOZNA SCENA: Slavnić je terao na odnose nakon batina!

Autor:

Zadruga

24.02.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda napravila haos izjavom!

ZVEZDAN IZBACIO ANU GOLU NA ULICU, MONSTRUOZNA SCENA: Slavnić je terao na odnose nakon batina!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić je noćas u naletu besa iznela da je Zvezdan Slavnić nju tukao i maltretirao. Danas je u razgvororu sa Zoricom Marković otkrila da su joj noge od njegovih udaraca bile modre i da joj je pretio da će se desiti krvoproliće ukoliko ga ostavi. Dodala je da se Zvezdan odao kocki i da je izgubio ogromnu količinu novca. 

Foto: printscreen/pinktv

Milena Kačavenda

 

Milena Kačavenda progovorila je o najmonstruoznijem događaju iz Anine i Zvezdanove prošlosti:

Ne bih to mogla jasno da deklarišem kao silovanje, zato što fizički nisam bila tu prisutna i nisam to videla. Znam da je morala nakon batinanja da ima s*ksualne odnose mimo svoje volje. Ja sam tebi to sada prvi put rekla. Nije mogla da se brani, jer ukoliko bi odbila s*ksualne odnose, on bi je tukao. Obično je tukao pesnicama u stomak, terao je da se skida gola, a čak ju je jednom izbacio golu na ulicu. Ja sam tada došla sa njenom drugaricom po nju i to se dešavalo na Dorćolu. U trenutku kada je žena stajala gola na ulici, Zvezdan je samo bacio gaćice na nju i rekao: "evo ti k*rvo mrtva, obuci se i idi". Ja sam Moku zvala da dođe i da reaguje, pošto se Zvezdan zaključao u stanu i nije hteo da me pusti unutra, a Moka je na to rekao: "Ja uvek podržavam ljubav i spustio mi slušalicu" - rekla je Milena za portal Srbija Danas.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading