NE VREDI DA JOJ KAŽEM DA MI JE ŽAO! Anđela stavila tačku na sve, progovorila o Ani i Zvezdanu: Višak sam, sama ću nositi svoj KRST! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.02.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić završila je svaki odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

NE VREDI DA JOJ KAŽEM DA MI JE ŽAO! Anđela stavila tačku na sve, progovorila o Ani i Zvezdanu: Višak sam, sama ću nositi svoj KRST! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić komentarisala je u emisiji ''Pitanja novinara'' odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

- Meni se Zvezdan poveravao o njihovom odnosu, i normalno mi je sve ovo i da se zagrle i da popričaju jer su toliko godina proveli zajedno. Mene to ne povređuje. Ja sam sada uključila razum, isključila sam srce, gledam da me stvari vezano za njega ne dotiču. Ona je njemu i prijatelj i žena i vidi se da će on nju voleti do kraja života. To mene ne može da povredi - rekla je Anđela pa je otkrila šta će dalje:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić o Zvezdanu i Ani

- Ja sam ušla kao samostalna, a tako ću izaći. Morale su neke stvari da se dese da bih se ja opametila. Desila se neke prirodna selekcija i sada sam shavatila da sam ja jedan višak u celom odnosu. Više neću pričati o svojim emocijama, a ja ću svoj krst nostiti sama i bez Zvezdana, to više neću komentrisati, jer kako sam rekla ja sam višak. Ja moram da kažem da nisam dovoljno razmišljala o Ani, ali opet kažem ona meni nije ništa. Žao mi je zbog načina kako je on nju ostavio, mi nismo mogli da ćutimo i nema opravdanja ni za šta. Ne vredi da joj ja kažem žao mi je ili bilo šta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading