ZAVIRITE U STAN ANE ĆURČIĆ I ZVEZDANA SLAVNIĆA: Iz ovog doma je otišao u krevet ljubavnice! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

05.02.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom stanu su se voleli Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić!

ZAVIRITE U STAN ANE ĆURČIĆ I ZVEZDANA SLAVNIĆA: Iz ovog doma je otišao u krevet ljubavnice! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com printscreen

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

Zadrugarka Ana Ćurčić javnosti je poznata kao nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, kog je godinama čekala da izađe iz zatvora. Njihova veza trajala je više od jedne decenije, a o ljubavi Ćurčićeva je uvek pričala u superlativu. 

Nakon što ga je podržala da uđe u rijaliti ,,Zadruga 6", zbog čega je čak htela i da raskine sa njim, on ju je prevario sa Crnogorkom Anđelom Đuričić. Potom ona donosi odluku da uđe u Zadrugu kako bi se suočila sa ljubavnicom svom nevenčanog supruga, ali i sa njim. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Buran odnos, koji i dalje svakim danom postaje sve napetiji i dalje nije dobio rasplet, gomila prljavog veša sve je veća i veća, a sada otkrivamo stan u kom su se Zvezdan i Ana voleli. 

Pored lepih dana, Ana ne krije da je bilo i teških trenutaka, kada je bila modra od glave do pete, zbog maltretiranja od strane Slavnića. Posete psihologu, uglavnom su se završavale traumatičnim ishodom, a svaki njen pokušaj da ga promeni je bio promašen. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić Zadruga 6 svađa

 

Na Instagram profilu Ana je u nekoliko navrata je podelila delove stana u kom je nekada živela sa Slavnićem, što možete pogledati u nastavku u galeriji:

 

Po fotografijama se može zaključiti da su imali vrlo skladan prostor, kućni ljubimci su im pravili društvo, a uglavnom minimalistički detalji otvarali su prostor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (12)

Loading
Silvana

05.02.2023 11:28

Vi novinari ste dno dna. Sta napraviste od male da je najgora olos. Uzdizete Anu koja je gora od njega. Krivite malu za sve. Ako je kome naudila onda je samo sebi nikom vise. A to cumeza od doma koji reklamirate, je bas cumez u odnosu i lomacije i doma od Andjele. Tako da ne uzdizite previse vase beogradjane, koji ce jesti pastete i hleba svaki dan, da bi na ulici izgledali kao da mnogo dobro zive!!! Nisam fan niviji, ali Andjela samo napred!!!

Odgovori 15 40
Љиљана

05.02.2023 13:27

@Silvana - Јесу ли тебе тако васпитавали родитељи. И да ли ти васпитаваш своје-у дете-децу. Ко још подржава ову бруку и срамоту 'оралну! 🤫🤮🤫

Odgovori 9 12
Vanja

06.02.2023 07:08

@Silvana - Bravo Silvana 👍

Van Halen

06.02.2023 13:35

@Silvana - Nisi fan niviji.... ali Andjela samo napred. Ala si izabrala stranu, alal vera. A ti to zato sto nije beogradjanka, sto jede pastetu i hleba???? Zato trcite svi u Beograd? Sav sljam se dovukao ovde na pastetu i hleba... ha ha ha .....