OVO JE ANINA HLADNA OSVETA ZVEZDANU: Iza leđa prekršila kodeks opasnih momaka!

Autor:

Zadruga

30.01.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdanova bivša sve više vremena provodi sa Filipom, a dok su delili savete jedno drugom, pipkali su se po rukama.

OVO JE ANINA HLADNA OSVETA ZVEZDANU: Iza leđa prekršila kodeks opasnih momaka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nevenčana žena zadrugara Zvezdana Slavnića Ana Ćurčić i dalje je u emotivnom haosu zbog prevare koju joj je sin Moke Slavnića priredio pred kamerama, a sad je sve iznenadila zbog toga što se zbližila sa Filipom Carem. Oni su tokom razgovora u spavaćoj sobi jedno drugom delili ljubavne savete, a dok su pričali, Ana ga je mazila po nogama i rukama, da bi mu objasnila da može lako da ga ukroti za razliku od Maje Marinković, s kojom se svakodnevno svađa i tuče.


- Filipe, šta se sa tobom dešava? Ti ne ličiš na sebe, mnogo loše izgledaš. Kakve probleme imaš, je l' to ima veze sa devojkama - pitala je Ana Filipa dok je ležao, pa joj se on odmah poverio:


- Danima sam loše, ali sad se tek sve to vidi. Mnogo sam nervozan, nikad mi u rijalitiju nije bilo teže. Ovo sa Majom mi kida živce i plašim se da ću je ošamariti tokom neke svađe i izbaciće me napolje. Ne mogu više da je trpim, ne mogu ni ljude oko sebe, ni rijaliti-okruženje. Ide mi se kući.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Filip Car

 


Slavnićeva bivša se tad približila Caru, pa je počela da ga češka po rukama i da mu priča svoju priču.


- Filipe, hajde, poslušaj me, ustani, jedi, namesti jastuk da ti glava bude gore. Vidi se da nešto nije u redu s tobom, skroz si potonuo, čoveče! Ima još dosta do kraja, nemoj sebi da dopustiš da padneš moralno i psihički. Evo, sad sam ja tu, znam s takvim muškarcima kao što si ti. Sličnog sam imala u kući mnogo godina, znam kakav si tip - rekla je Ana.


Kad su zadrugari koji su bili u spavaćoj sobi primetili da Ana i Car ćaskaju i da se maze, počeli su da se kriju po garderoberu da bi načuli o čemu razgovaraju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

 


Ana je u jednom trenutku legla pored Filipa, pa su razgovarali o tome da niko ne treba da trpi toksičnu vezu.


- Slavnić i ja smo imali sve, a u nekim trenucima pored njega nisam imala ništa! Voleo je da komanduje, voleo je da vodi glavnu reč, ne znam ni sama kako sam sve to trpela i gde su mi bili glava i mozak. Kad je došlo do ovoga da me prevari, shvatila sam da to više ne želim. Ni ti ne treba da budeš pored Maje ako te to čini nervoznim. Znači da tu nešto ne štima. Razlog zbog kog sam došla ovde je, između ostalog, i taj da mu pokažem da više nisam njegova marioneta. Pokazaću mu da je njegova vladavina nada mnom gotova i da sam sad slobodna žena. S ovom malom Anđelom nek radi šta hoće. Nek je lera kako stigne, ona, ako mene pitaš, za bolje i nije - pričala je Ćurčićka, a Car je gledao i smeškao se.


Ana: Zvezdan me godinama maltretirao


Slavnićeva bivša je za crnim stolom otkrila da je Zvezdan dugo maltretirao psihički i fizički, ali da je, iz nepoznatih razloga, ostala s njim.


- Zvezdan je mafijao po kući. Godinama sam trpela iživljavanje, njegova naređenja i psihičko i fizičko maltretiranje. On je voleo da drži sve konce, da upravlja sa mnom, da misli da je vođa. Nekako sam to sve trpela. Nije istina da je izgubio bilo šta pored mene, ja sam sve svoje izgubila pored njega. Niko ne zna šta sam trpela u četiri zida, o tome ne bih ni da pričam, ali bi neka druga žena na mom mestu pobegla glavom bez obzira. Ne znam ni sama da li je to kod mene bila hrabrost ili ludost, ali na to se nikad ne bih više vraćala. Vidim da me je cela ova situacija spasla. Ova prevara mi je dala snagu da pokažem ko sam, da pokažem da Slavnić više nije moj vladar. Sad ću da pokažem ko je on i šta je, pa neka na moje mesto dođe neka druga žena i neka ga slobodno trpi. Od mene je bilo dosta - ispričala je Ana.


Zvezdan: Ana, klošarko,
prodala si se za pare!


Kad je Ana ušla na imanje, Slavnić je napao rečima da se prodala za novac da bi ga blatila pred kamerama, pa je psovao dok se vrteo oko crnog stola:


- Ana, ti si najobičnija klošarka koja je zbog para došla ovde da me pljuje! Gledala si samo da izvučeš korist, ti si obična folirantkinja, a to će ljudi vrlo brzo da vide! Ja ću da pokažem tvoje pravo lice, samo polako. Tek si stigla. Možeš samo da mi popušiš ku*ac! Ušla si, klošarko, ovde da bi mene izbacila, prodala si se da bi mene izbacila. Nisi žrtva, uskoro će sve da se sazna. 


Slavnić: Anđela, krišom ćemo da imamo seks


Posle frke koja se dešavala između Ane i Zvezdana on se vratio u krevet kod devojke Anđele Đuričić, pa joj je rekao da mu veza sad nije bitna, ali da mogu povremeno da imaju intimne odnose.


- Mnogo me je poremetio Anin ulazak. Izvini što ne obraćam pažnju na tebe, Anđela, ali pucam po svim šavovima! Ne znam gde udaram! Nek ostane sve po starom, ali sad nisam za vezu. Možemo, naravno, krišom da imamo seks, ali to je sve zasad - rekao je Slavnić, a Anđela je ćutala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Bumbar

30.01.2023 14:18

Šta je po vašem ukusu ili po politici vaše kuće puštate komentare, a ako vam nije po volji ne! Iskreno nije mi krivo, ali nema više komentara, pošto nisam po volji!

jasna

31.01.2023 13:32

FILIPE I OVA BI SA TOBOM BRATE BEYI OD SVIF FUFA PO YADRUYI NETREBA TI TO U YIVOTU NI MAJA NI ALEKS NI MILICA NI OVA BABA