NE MOGU VIŠE DA TRPIM, ON SAMO SILOM IDE: Nakon što ju je Zvezdan napao, Ana ogolila dušu Zorici kroz kakav PAKAO je godinama prolazila!

Autor:

Zadruga

29.01.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon žestoke svađe između Slavnića i njegove bivše nevenčane žene koja je umalo eskalirala fizičkim obračunom, Ana otvorila dušu Zorici!

NE MOGU VIŠE DA TRPIM, ON SAMO SILOM  IDE: Nakon što ju je Zvezdan napao, Ana ogolila dušu Zorici kroz kakav PAKAO je godinama prolazila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša nevenčana žena Zvezdana Slavnića Ana Ćurčić priznala je Zorici Marković da je godinama živela u strahu zbog njega. 

- Ne znam šta mu ovo znači - rekla je Zorica.

- Samo ne želim da se moja deca sada brinu. Pitala sam ga da li je svestan šta mi je uradio, ništa loše nisam rekla. Godinama nemam pravo da kažem šta mislim, ne mogu više da trpim ovo. On samo silom ide - odgovorila je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Videla sam da je počeo da se šeta, već mi je bilo jasno da je besan. Rekla sam mu da ništa loše nisi uradila - rekla je Zorica.

-Šta sam ja uradila? On obraza nema. Sasula sam mu u lice sve što mislim u lice - istakla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdana zaustavlja obezbeđenje

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading