SLAVNIĆ BIO OZBILJNA ŠVALERČINA I PRE ZADRUGE: Javljaju se sve devojke sa kojima je bio intiman, a jedna je bila dosta starija! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.01.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana otkrila je da ju je on varao neposredno pred ulazak u Zadrugu 6.

SLAVNIĆ BIO OZBILJNA ŠVALERČINA I PRE ZADRUGE: Javljaju se sve devojke sa kojima je bio intiman, a jedna je bila dosta starija! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić ušao je u rijaliti ,,Zadruga 6" kao zauzeti čovek, kog kod kuće čeka nevenčana supruga Ana. Međutim, on je kako je vreme prolazilo, pao na lepotu frizerke iz Crne Gore, Anđelu Đuričić, pa je prevario Anu sa njom. 

Iako ga je Ana godinama čekala da izađe iz zatvora, a pre toga su proveli 13 godina zajedničkog života, Slavnić je nju ostavio pred milionskim auditorijumom, nakon čega je ona saznala da joj je i ranije bio neveran. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube/Printscreen

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana

 

Ana je izjavila da su počele da joj se javljaju žene i devojke sa kojima ju je Zvezdan varao i to neposredno pred ulazak u Zadrugu.

- Sad tvrdim da me je Zvezdan varao i ranije, odgovorno tvrdim, jer su mi se javljale devojke sa kojima me je varao i pričao mi. Ja sam se bavila istraživačkim zadatkom, samo je jedna bila starija žena, sve ostalo su bile mlade devojke - započinje Ana za Pink i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića

 

- Sa jednom me je prevario čak i neposredno pred ulazak u Zadrugu. Ja sam njega podržala da uđe, jer smo imali plan, o kom on nije pričao. Ušao je zbog nas, našeg boljeg života, ali očigledno da je izgubio sve, i kodeks i ponašanje i obraz.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ISTINA

23.01.2023 13:15

MA SERONJA UMISLJENI DEBIL KAKAV SVALER DIJABOLA ALEKS STO DALJE LUTKO OD OVOG {PSIHA SAMA DO KRAJA I CEPAJ

Dušan

23.01.2023 14:01

Dobro plaćao.

igor

25.01.2023 15:04

oybiljan psiho aleks beyi sto dalje iymislja laye sve ya tebe