"ALEKS U RIJALITIJU DAJU NOVAC ZA ONO ŠTO OBIČNO RADI NAPOLJU" Bivši zadrugar neće više da ćuti, otkrio mračne tajne Nikolićeve: Sada dobija BOLJU LOVU!

Autor:

Zadruga

04.01.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović prokomentarisao je učešće Aleksandre Nikolić u "Zadruzi 6", kao i njenu burnu prošlost.

"ALEKS U RIJALITIJU DAJU NOVAC ZA ONO ŠTO OBIČNO RADI NAPOLJU" Bivši zadrugar neće više da ćuti, otkrio mračne tajne Nikolićeve: Sada dobija BOLJU LOVU!

Foto: Nikola MUtic

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić je aktuelna učesnica "Zadruge", a dosad smo imali prilike da je gledamo u više sezona ovog rijalitija. Za njeno ime su se vezivale afere sa prostitucijom, kriminalcima i vezama sa oženjenima, a nekadašnji učesnik "Zadruge", bivši robijaš Kristijan Golubović, sada se dotakao Nikolićeve i rekao sve što mu je na duši.

- Aleksandra je jedna mučenica. Ona u rijalitiju dobija novac za ono što obično radi napolju. Samo što je napolju to radila za siću, a u rijalitiju manje radi, a dobija mnogo bolju lovu - kazao je on.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan Goluboić Zadruga

- A postoje i neki njeni fanovi, neki mučenici, koji kažu: "Jadna ona, prebijana, lomljen joj nos", pa je onda kao podržavaju, a ustvari one se pronalaze u njoj, to isto rade napolju, pa je podržavaju i kažu: "Pa šta, tako sam i ja" ili "Gledaj svoju ženu, ćerku, sestru" - dodao je Kristijan za Pink.rs.

Filip Car je nedavno izjavio da bi Kristijan trebalo da ima poštovanja prema njemu, jer su obojica "opasni momci".

- Možda je on opasan momak u obdaništu bio u Crikvenici, a ovde se zna ko je opasan momak u ovom gradu, a on niti je iz ovog grada, niti sa ovog asfalta. Pogleda Zolu, Bebicu i ostale mediokritete, pa je onda on među njima neki baja, a ustvari samo skuplja ono što više niko neće - rekao je Golubović.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading