VODITELJKA PINKA PROGOVORILA O VEZI SA DRAGOJEVIĆEM: "To je za mene izazov" (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.12.2022

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Tamara Galiano, nakon informacije da je Dejan Dragojević otkinuo na nju, se oglasila za Republiku!

VODITELJKA PINKA PROGOVORILA O VEZI SA DRAGOJEVIĆEM: "To je za mene izazov" (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nakon što smo otkrili ko je nova devojka za kojom je otkinuo Dejan Dragojević, stupili smo u kontakt sa voditeljkom Tamarom Galiano. Inače, Tamara je voditeljka emisije ,,Ne gledam ti ja to", a ona se oglasila za Republiku i prokomentarisala Dejanovu reakciju na njene nove.

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Aleksandra Nikolić I Dejan Dragojević

 

 

- Nikada nisam imala dečka koji je bio u rijalitiju, mislim da bi to za mene bio izazov, ali i pritisak, zbog očiju javnosti koje su uprte u vas i prate svaki korak - govori Tamara za Republiku i nastavlja:

 

 

- Dejan mi je super frajer, mislim da je dobar dečko, rado bih izašla na dejt sa njim, što da ne. Videla sam snimak, pokazali su mi, mislim da je reakcija na mestu. Dobila sam dosta poruka, Dejan nije neki perverznjak i poneo se vrlo šmekerski i uputio mi je komplimente, a šta je za ženu lepše nego da čuje od takvog frajera kompliemnte? 

Podsetimo, Dejan Dragojević dok je davao intervju, na jednom događaju u Beogradu, spazio je Tamaru koja je prolazila pored njega. Njenu atraktivnost nije mogao da ne opazi, pa se okrenuo za njom i odmerio je od glave do pete. Sekund kasnije, Dragojević nije mogao više da razmišlja o izjavi, pa je sve vreme bio zbunjen. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

25.12.2022 09:17

Da li bi se dopala mami Dekijevoj ?Morao bih prvo mamu da pita 🙂

Odgovori 10 11