"NE MOGU, ZAISTA..." Prvo oglašavanje Dejana Dragojevića nakon Aleksandrine JAVNE PRELJUBE sa Carem, neće joj biti dobro posle njegovih reči!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car poljubili su se pred kamera, ne znajući da ju je Dejan Dragojević već ostavio, te tako učinila javnu prevaru.

"NE MOGU, ZAISTA..." Prvo oglašavanje Dejana Dragojevića nakon Aleksandrine JAVNE PRELJUBE sa Carem, neće joj biti dobro posle njegovih reči!

Foto: ATA Images, Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić je odlučila da se prepusti strastima prema bivšem dečku Filipu Caru, a danas je došlo i do prvog javnog poljupca. Tim povodom sada se oglasio i Dejan Dragojević, koji je nedavno javno ostavio svoju sada već bivšu devojku.

Naime, nakon višečasovnog razgovora koji je sa Carem imala u izolaciji, Nikolićevoj su popustile kočnice, pa je završila kod njega na krevetu, a potom je dopustila i da je strasno poljubi.

Njen sada već bivši partner, Dejan Dragojević oglasio se kratkom porukom i rekao:

- Zaista ne mogu da pričam o rijalitiju i Aleksandri. Hvala na razumevanju - rekao je Dejan za Alo i definitivno stavio tačku na odnos sa bivšom.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević raskinuo sa Aleks Nikolić

Podsećanja radi, Aleksandra ne zna da je javno ostavljena od strane Dejana Dragojevića, te je ovim činom, napravila javnu prevaru svoje kako je sama do skoro govorila, najveće ljubavi do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading