RASPITIVAO SE O SEKTAŠKIM OBIČAJIMA! Siniša Kulić ŠOKIRAO detaljima o Bebici i njegovoj porodici: ZLOBNI su, žele da ga unište!

Autor:

Zadruga

04.12.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni šok detalji o životu Bebice.

RASPITIVAO SE O SEKTAŠKIM OBIČAJIMA! Siniša Kulić ŠOKIRAO detaljima o Bebici i njegovoj porodici: ZLOBNI su, žele da ga unište!

Foto: Profimedia, Printscreen

Nenad Macanović Bebica glavna je tema rijalitija ''Zadruga 6'', pre svega zbog odnosa sa Miljanom Kulić, a potom i sa njegovom porodicom i navodnom povezanosti sa sektom, a o tome je govorio i njegov blizak prijatelj.

- Poznata mi je ta priča sa Nenadom i sektom, međutim, to se sve dogođalao pre par godina. Ne znam zašto su tek sada ljudi počeli da pričaju o tome? Ne može niko od nas da garantuje da je Bebica u sekti, jer on o tome ne želi da priča. Postojala je sumnja da se raspitivao o sektaškim običajima i da je bio na korak da pristupi istoj, međutim, mislim da na kraju ipak to nije uradio - priča dobro obavešten izvor blizak Bebici i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica želeo da pristupi sekti

- Ne znam zbog čega zadrugari imaju potrebu da toliko loše pričaju o Nenadu. Nikome ništa loše nije učinio. Videlo se i tokom slave Kulića, kako se prekrstio nekoliko puta i stajao kod kolača. Žao mi je što se sve vreme Nenad povezuje sa sektom, ali se nadam da to u budućnosti neće biti slučaj - napominje izvor blizak Bebici za Super TV, a to je prokomentarisao i Siniša Kulić.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Siniša Kulić o Bebici

- Ne osećam se najbolje i nisam spreman puno da pričam. Krivo mi je što se o Nenadu tako priča. Ja mogu da garantujem da on nije u sekti i da nikada nije imao veze sa takvim običajima. Živeo je kod nas u kući i znam da je pravoslavac. Neko očigledno želi da stvori lošu sliku o njemu. Kome to ide u prilog? Znam ja ko je tu upleo prste, ali tek će biti vremena da se o svemu tome priča. Nenad ima zlobnu familiju. Oni žele da ga unište i to sve zbog parčeta zemlje. Godinama se tuže oko imovine, jer su prokleti za pare. Kakvu on familiju ima, bolje da je nema - zaključuje Siniša Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading