ĆERTIĆEV BIVŠI DEČKO ULAZI U ZADRUGU? Kaskader RASKRINKAN, od ŽENSKAROŠA i ŠVALERA do prikrivenog GEJA!

Autor:

Zadruga

29.11.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić će doživeti šok.

ĆERTIĆEV BIVŠI DEČKO ULAZI U ZADRUGU? Kaskader RASKRINKAN, od ŽENSKAROŠA i ŠVALERA do prikrivenog GEJA!

Foto: zadruga printscreen

Uroš Ćertić od samog ulaska u šestu sezonu rijalitija ''Zadruga'' privlači veliku pažnju javnosti, pre svega zbog svog agresivnog ponašanja, prvenstveno prema ženama, zbog čega se spekulisalo da zapravo voli muški pol i da je homoseksualac. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Ćertić će doživeti neprijatnost

On je svaki put negirao te navode, a kako bi dokazao da su to neistine, počeo je da muva devojke po Beloj kući, ali bezuspešno. Međutim, kako stvari stoje, uskoro bi mogao da doživi pravi šok jer u ''Zadrugu'' navodno ulazi njegov nekadašnji partner.

- U Zadrugu uskoro ulazi Urošev bivši partner s kojim je imao kratkotrajnu, ali burnu s*ksualnu vezu. Iako su je krili od očiju javnosti, a kada bi se negde pojavili skupa, svog partnera je predstavljao kao dobrog druga - otkriva izvor za Alo i dodaje:

- Nekima je čak pričao da mu je dečko zapravo personalni trener, jer se inače bavi bodibildingom i fitnesom.

Republika

Foto: YT Printscreen Zadruga Official

Uroš Ćertić je navodno gej

- Sve je dogovoreno i ugovor je potpisan. Zasad se ne zna tačan datum njegovog ulaska, ali je sasvim izvesno da će do njega doći. Uroš, koji je poznat po tome da voli da vređa i ponižava druge učesnike rijalitija, ostaće bez argumenata kada javno bude ponižen, ne zbog s*ksualnog opredeljenja, već zbog lažnog predstavljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading