BIVŠI ROBIJAŠ UNIŠTIO DALILU U LAJVU! Dragojevićka odbila da uradi šta je tražio, on je brutalno izvređao: Milioni su gledali šta radiš, sad glumiš sveticu!

Autor:

Zadruga

05.11.2022

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirza Hatić udario na Dalilu.

BIVŠI ROBIJAŠ UNIŠTIO DALILU U LAJVU! Dragojevićka odbila da uradi šta je tražio, on je brutalno izvređao: Milioni su gledali šta radiš, sad glumiš sveticu!

Foto: Youtube printscreen

Dalila Dragojević

Bivšu zadrugarka Dalila Dragojević uključila se u lajv na Tiktoku, a onda uključila i bivšeg robijama Mirzu Hatića koji ju je javno isprozivao.

Naime, njih dvoje su igrali popularni meč na TikToku, pa su se kladili da onaj ko izgubi mora da mjauče, ali se to Dalili nije dopalo, pa je napravila problem.

- Neću da mjaučem. Uskoro treba da radim ozbiljan posao, ne želim da se blamiram - poručila je Dalila Mirzi na šta je on burno reagovao.

Republika

Foto: printscreen/tik tok

Dalila Dragojević u lajvu

- A kad si se guzila u "Zadruzi"? Hoćete zbog toga snimiti. J***** si se tamo pred svima, a sad vamo nećeš da kukuričeš. Je li to moral? Šta je to? Šta glumiš ti, jesi li ti svetica? - poručio je besno Hatić.

Republika

Foto: printscreen/tik tok

Mirza Hatić

- Šta ti je Mirza? - vikala je ona.

- Nije mi jasno to. J***** si se, milion ljudi te gledalo, sad glumiš ovde sveticu - poručio je Mirza besno, nakon čega je Dalila ugasila uživo prenos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Biljana

05.11.2022 11:28

Dje pronadje tog mafijasa na tik toku.Mani se vise tih budala

Irma

05.11.2022 11:54

Ala nju teško uništiti sa tako sjajnom proslosti.Moslim da ce je TV hepi da izvuče i opere obraz.

Milica

05.11.2022 21:10

Navukao te klosar,ti da mu malo paznje i publiciceta -pruzos,i eto kako ti je vratio :sarKlo