BUDALETINA KOJA TRAŽI TUĐU DECU! Marija URNISALA Marinkovića i njegovu devojku, pa ga optužila da muva Sanju Grujić! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.11.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija udarila nisko.

BUDALETINA KOJA TRAŽI TUĐU DECU! Marija URNISALA Marinkovića i njegovu devojku, pa ga optužila da muva Sanju Grujić! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić odmah je po ulasku u Belu kuću krenula žestoko na pojedine zadrugare, pre svega po ćerki Miljani Kulić, ali i ocu njenog unuka Željka Ivanu Marinkoviću. Ona je iznela i niz optužbi na račun njegove devojke Jelene, a onda ga i optužila da gaji simpatije prema Sanji Grujić.

- Niko nije pretrpeo veće batine od partnera nego on. On je dnevno po pet puta mlaćen, pisano je u novinama da ga je bola makazama. On jeste jedan provokator, namerno provocira ljude. Priča kako će oni da uzmu dete, ko da uzme dete? Ko je ta njegova osoba u mom životu? On nije ništa, a ne neka Jelena iz Leskovca, lujka i budaletina koja traži tuđu decu. Idi pravi svoje dete, mani tuđu decu. Ima Boga, vidi kako se ophodi prema jednom i drugom detetu, šta će njemu više? Zato mu i ne daje. On čak i da je uspostavio odnos sa Željkom ne bih smela da ga pustim, jer ako ona bije njega... Ja sam ovde primetila u rijalitiju da veza njegova neće dugo da potraje, ja primećujem simpatije prema ovoj što sedi pored njega(Sanja Grujić). To je Ana Korać dva, ista uloga kao njena - govorila je Marija.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić o devojci Ivana Marinkovića

- Ja ovo doživljavam kao kompliment i pozdravljam Anu Korać - dobacila je Sanja.

- On u životu nije video dete, osim ta tri minuta. On hoće mene da bocka gde misli da će mene da uvredi. On meni nešto da kaže što se tiče vaspitanja? Ja mogu da poslušam lekara ili vaspitačicu. Ja sam pitala kako da objasnimo Željku da on nema kontakt sa ocem, a pita za oca. Mi smo rekli da je njegov otac u Americi i da će jednog dana doći, a oni su mi rekli: "Nemojte da pričate da će doći, ako znate da neće". Ja sam uradila ono što je van mojih mogućnosti, imala sam karcinom i četiri operacije, a ovaj klošar nije pitao kako ga čuvamo jer smo bolesni ljudi. Meni se povraća kad on ovde ustane, a kad je njegova tema da ne kažem gde gleda. On beži sa svoje teme jer zna da nije u pravu ni što se tiče Željka, ni što se tiče Lene - pričala je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=marija+kuli%C4%87

Komentari (0)

Loading