OGLASIO SE DEČKO DALILE DRAGOJEVIĆ! Nakon spekulacija o raskidu, Luka izneo sve DETALJE: Ovo je ISTINA o njihovom ODNOSU!

Autor:

Zadruga

03.10.2022

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle vesti o raskidu ljubavnog para, Luka Nikolić se oglasio i priznao u kakvom je odnosu sa bivšom učesnicom "Zadruge" Dalilom Dragojević.

OGLASIO SE DEČKO DALILE DRAGOJEVIĆ! Nakon spekulacija o raskidu, Luka izneo sve DETALJE: Ovo je ISTINA o njihovom ODNOSU!

Foto: instagram

Nakon što su se medijima proširile informacije o raskidu Dalile Dragojević i njenog dečka Luke, bivša zadrugarka ove navode dodatno je podgrejala kada je objavila snimak na kom je pokazala da se seli.

Ipak, ovim povodom sada se oglasio Luka, koji je otkrio istinu o njihovom odnosu.  Kako kaže, došlo je do svađe, ali ne i do raskida, te priznaje da je u njihovom odnosu, navodno, sada sve u redu.

 

Foto: Instagram.com printscreen

Dalila i Luka

 

- Ništa konkretno se nije desilo, ja sam rekao njoj da ne komentariše to preterano u medijima, a ni ja se nisam oglašavao. Posvađali smo se bili, nije to baš mala svađa bila, ona je pokupila stvari i otišla za Bosnu, ništa posebno - ispričao je za Pink.rs Luka, koji tvrdi da je sa Dalilom i dalje u emotivnoj vezi.

- Ne, mi nismo ni raskinuli, generalno nismo raskinuli... Zajedno smo i dalje. Sve je okej, čuli smo se u međuvremenu, na vezi smo, tako da sve je okej.

Na mrežama se mnogo spekulisalo o njegovom storiju, koji su mnogi shvatili kao provokaciju na Dalilin račun, što Luka demantuje.

- Ja sam to okačio ujutro, ona je spavala kod mene, tad smo ležali zajedno u krevetu. Nema to veze sa njom, naišao sam na taj citat i dopao mi se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading