DALILA SE ISELILA IZ LUKINOG STANA! Rijaliti zvezda nakon RASKIDA spakovala stvari, a evo ko joj pomaže oko selidbe! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.10.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se spekuliše, rijaliti zvezda raskinula je vezu sa Lukom Nikolićem.

DALILA SE ISELILA IZ LUKINOG STANA! Rijaliti zvezda nakon RASKIDA spakovala stvari, a evo ko joj pomaže oko selidbe! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Iako je već duže vreme u javnosti govorila o tome koliko je zaljubljena i srećna sa svojim novim izabranikom, čini se da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Naime, Dalila Dragojević je, kako se piše, raskinula vezu sa Lukom Nikolićem, a prilog tome da su stavili tačku na svoj odnos govori i činjenica da su se Dalila i Luka otpratili sa Instagrama.

Dalila je nakon toga putem Instagrama podelila i snimak kojim je otkrila da se seli.

 

Foto: Instagram

 

 

Kako se može videti na snimku, sve stvari spakovala je u kofere, a pomoć oko selidbe pružila joj je drugarica Marijana Zonjić, koja je snimala Dalilu kako vozi. Njih dve su pevušile i pozirale za kameru, a Dragojevićka ne deluje nimalo tužno nakon raskida.

 

Foto: Instagram

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading