UROŠ ĆERTIĆ NASTAVLJA DA PROVOCIRA! Kaskader ŽESTOKO izvređao Bojanića: Svi su ti se SMEJALI iza leđa!

Autor:

Zadruga

03.10.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Uroš Ćertić ovog puta obrušio se na pevača narodne muzike Mikicu Bojanića.

UROŠ ĆERTIĆ NASTAVLJA DA PROVOCIRA! Kaskader ŽESTOKO izvređao Bojanića: Svi su ti se SMEJALI iza leđa!

Foto: Printscreen Pink tv

Zadrugari su dobili zadatak da izaberu pobednika "Zadrugovizije", a red je sada došao na Ćertića, koji je osuo drvlje i kamenje na Bojanića.

Kaskader je žestoko iskritikovao Mikicu Bojanića, na račun njegovog nastupa i teksta pesme od njegovog rođenog brata Baneta Bojanića.

Uroš Ćertić se okomio na Mikicu, te krenuo da rešeta izlaganjem:

- Šta da kažem najviše me je razočarao Mikica Bojanić, očekivao sam mnogo više od njega, ja nisam pevač i muzičar, a ti pitaj slobodno tvoje kolege pevače, koji su ti se smejali u bekstejdžu iza leđa i kritikovali i udarali se laktovima i bili su u čudu, što od svog rođenog brata ne znaš pesmu - oštro je Ćertić i dodao:

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Uroš Ćertić

 

- Ja imam odličnu moć zapažanja pa sam uvideo kako su ti se smejale kolege, što ne znaš pesmu od brata, najijskrenije ti kažem da je bilo tako! Da li matrica može jednu Mariju Šerifović može da poljulja, jeste sve ispalo na kraju u redu, ali pitaj ti tvoje kolege šta oni misle o tebi i tvojoj izvedbi pesme - rekao je Uroš.

Mikicu Bojaniću je očito bilo jako krivo i bio je strašno iznerviran Ćertićevim kritikama, te je iskoristio priliku da odgovori Ćertiću i na neki način da popravi sliku svog učešća na Zadrugoviziji:

- Ja sam sam kriv, što sam dopustio kolegama da mi se smeju. Što se tiče matrice neki su ovde po pola sat sat vežbali, tako da se ne pravdam sam sam sebe ugrobario, to je kod nas normalno što sam dozvolio da se drugi naslađuju na moj račun i što me kritikuju zbog lošeg nastupa - rekao je Mikica Bojanić.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading